Aldatılma ve Aldatma Üzerine Senaryolanmış En İyisinden 10 Film

Aldatma konulu film önerileri listemizde birbirinden gerçekçi ve erotizmin yer aldığı filmler bulunmaktadır. Listeyi en iyi aldatma filminden en kötüsüne doğru listeledik fakat bu filmlerin içinde kötüsü yok tabi ki. Sayfanın devamını okuyarak listeyi gezebilirsiniz...

1. American Beauty (Amerikan Güzeli)

Sahici karakterlerle ince ince sanki bir ipek gibi işlenmiş senaryoya sahip en mükemmel filmlerin birincisi. 

Rutin hayatıyla dolu bir yaşam sürdüren Lester, kızıyla ve orta yaş bunalımındaki eşiyle iletişim kurmakta sürekli başarısızlığa uğrayan bir babadır. Kendini genç hissetmek için işini bırakarak zamanını hiç yapmadığı gibi değerlendirmeye başlayan Lester, daha 16 yaşında olan güzel kızının arkadaşı, güzeller güzeli olan Angela ile arasında enteresan bir cinsel sürtüşme doğar. Bu cinsel ilişki kızı ve karısıyla arasındaki zaten düzgün olmayan bağı tamamen kopararak, tüm aile bireylerini farklı farklı kaderlere sürükleyecektir... 

Vizyon tarihi: 18 Şubat 2000 (2s 2dk)

2. Last Night (Son Gece)

Evli çift olan Joanna ve Michael Reed 'in aşk hayatlarını anlatan filmin merkezindesiniz. Reed çifti, iş seyehati nedeniyle bir kaç günlerini ayrı yerlerde geçirmek zorundadırlar. Ve macera işte bu ayrılık gününde başlar. Ayrı geçirdikleri bu gecelerden birinde Michael, kendine karşı ilgi duymakta olan iş arkadaşı tarafından kelimenin tam anlamıyla ayartılır. Bu sırada eşi Joanna 'da eski sevgilisiyle karşılaşır..

Karı kocanın ayrı geçirdikleri bir gecede, gönüllerinin başka gönüllere kaydığı bir Son Gece'dir sizleri bekleyen..

Vizyon tarihi: 8 Nisan 2011 (1s 32dk)

3. Anna Karenina (Anna Karenina)

Anna Karenina romanından esinlenerek yapılan bu eser tam bir bale gösterisi ollmuş aslında. Duygusal anlamda etkilenmek isteyenler için kitap daha uygundur. Ama yok ben görsellik isterim diyorsanız filmi beğeneceğinizden şüphemiz yok tabi ki.


1874 yılında genç ve güzel Anna Karenin yaptığı evlilikle St. Petersburg’un yüksek sosyetesi içerisinde çok iyi bir konuma sahiptir. Kocası Karenin Rus siyasetinin de önemli isimlerindendir. Bir gün erkek kardeşi Oblonsky’den eşi Dolly ile arasını düzeltmesini isteyen ve onu Moskova’ya çağran bir mektup alır. Bu yolculuk esnasında tanıştığı Kontes Vronsky’nin garda kendilerini karşılayan oğlu, genç subay Vronsky ile aralarında bir kıvılcım çakar. Moskova’da karışık aşk üçgenleri arasında düzenlenen büyük bir dans balosunda herkesin bakışları Vronsky ve Anna’nın üzerinde toplanır.

Vizyon tarihi; 28 Aralık 2012 (2s 10dk)

4. Chloe (Büyük Hata)

Erotizmin abartıldığı filmler arasında yer alan"Büyük Hata" filmi dinamik ve başarılı senaryolardan biri.

Filmin hikâyesi Anne Fontaine’in yönettiği 2005 yapımı erotik psikolojikdram Nathalie’ye dayanıyor. Catherine çapkın kocası David’in bir ilişkisiolduğundan şüphelenince, onu test etmek için genç ve pahalı fahişe Chloe’yitutar. Ancak üçü arasındaki ilişki bir saplantıya dönüşür ve kimin kime âşıkolduğu gittikçe belirsiz hale gelir. Egoyan en rahat izlenen filmi olan BüyükHata’yı Toronto’da geçen 'zeki ve seksi' bir Hitchcock gerilimi olaraktanımlıyor.

Vizyon tarihi: 9 Temmuz 2010 (1s 39dk)

5. I am Love (Benim Adım Aşk)

Tutku, burjuvazi ve aşk üçgeninde geliştirilen trajikbir aşk senaryosuyla karşınızda I am Love..

İtalya'da tekstil işiyle uğraşan zengin bir ailenin trajik öyküsünü anlatıyor. Ailenin hasta büyük babası işi oğlunun ve torununa bıraktığını ilan eder. Evin Rus asıllı gelini Emma (Tilda Swinton) hem kocasının ve oğlunun iş seyahatleri hem de kızının evi terk etmesi yüzünden kendini yalnız hisseder.Aşkı Antonio ile tanışan Emma kendini yeni bir dünyada bulur... 

Vizyon tarihi: 14 Ocak 2011 (1s 58dk)

6. My Best Friend’s Wedding (En iyi Arkadaşım Evleniyor)

Filmin ana konusu; hala günümüz gençliğinin dilinedeleyan olmuş bir geyik muhabbeti sayılabilecek bir espridir. Eğer 28’lerindehala kimse ile evlenmemişlerse, birbirleriyle evleneceklerine söz verirler!!!

 

İki yakın arkadaş olan Michael ve Julianne birbirlerine sözverir: Eğer 28’lerinde hala kimse ile evlenmemişlerse, birbirleriyleevleneceklerine söz verirler! Julianne 28’ine yaklaşmaya başlayınca, şimdiChicago’da spor yazarı olan Michael’i araması gerektiğini ve anlaşmalarınınsona erdiğini söylemesi gerektiğini düşünürken, Michael Julianne’ı arayarakdört gün sonra evleneceğini haber verir.

Vizyon tarihi: 21 Kasım 1997 (1s 45dk)

7. Unfaithful (Sadakatsiz)

İnsanı derinden etkileyen bir özelliğe sahipizlenilecek filmlerden bir tanesi..

 

Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekildeyaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York’ta bulunduğu bir sıradaufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie’nin dizindeoluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifikabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleriatmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işlerkarışacaktır…

Vizyon tarihi: 6 Eylül 2002 (2s 5dk)

8. Revolutionary Road (Hayallerin Peşinde)

Kitabın 1950 'de çıkmasına rağmen senaryo evrenselliğini koruyor..

1950’lerde yaşanan savaş sonrası tekdüzeli bir yaşam tarzının içinde yeni taşındıkları banliyöde huzurlu bir yaşam için mücadele eden iki çocuklu Frank ve April Wheeler çiftinin zamanla anlaşmazlık ve aldatmalarla devam eden evliliklerinin hikâyesi anlatılmaktadır.

Vizyon tarihi: 27 Şubat 2009 (2s 5dk)

9. Vicky Cristina Barcelona (Barselona, Barselona)

Penélope Cruz'un tek başına alıp götürdüğü muhteşem bir film..


Amerikalı Vicky ve Cristina, İspanya’da geçirecekleri bir yaz tatilinde, karşılarına çıkan gizemli bir İspanyol sanatçıdan etkileneceklerdir. Gösterişli sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat “arıza” eski eşi (Penélope Cruz) ile tehlikeli sularda yüzeceklerdir.

Vizyon tarihi: 9 Ocak 2009 (1s 37dk)

10. The Graduate (Aşk Mevsimi)

Bir laf vardır bilir misiniz bilmem "Yeni birşeyler bulmak istiyorsan eskilere bak'' sözü vardır. Çok da duyulur sevilir herkes tarafından. İşte tamda bu söze göre bir film olmuş.. Filmin müzikleri ve çağrışımları çok iyi. Yetişkinlere tavsiyemizdir.. Aslında bu filmlerin her birini yetişkinlere tavsiye ediyoruz çünkü cinsel çağrışımlarda bulunan filmdir her biri..


Üniversite öğrenimini yeni bitirmiş genç Benjamin, okulu bitirmesinin ardından büyük bir boşluğa düşmüştür. Ne yapacağına dair karar veremeyen genç adam çevresi tarafından sürekli sıkıştırılmakta, ancak onların istediği gibi yaşamayı istememektedir. Depresyonun eşiğine gelen genç adamın hayatı, şehir dışındaki evlerinde dinlendiği bir sırada babasının patronunun karısını görmesiyle aniden değişir. Kısa zaman içerisinde ilginç bir ilişkiye daha başlayacak olan Benjamin hem annesini hem de kızı Elaine’i aynı anda idare etmeye çalışacaktır..

Vizyon tarihi belirsiz (1s 45dk)