Erkekliğin 10'da Dokuzu Kaçmaktır Dedi ve Yolu Kapatıp Kaçtı!

Tartıştığı sürücüden kaçmak isteyen kamyoncu, komik bir yönteme baş vurdu..

İstanbul Kartal sahil yolunda, tartıştığı sürücüden kaçmak isteyen kamyoncu, komik bir yönteme başvurdu. Kaçarken yola hafriyatı boşaltan kamyon sürücüsü, kendisini takip eden araçların durmasını sağladı. Sürücü, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.


Daha sonra edinilen bilgilere göre olay Kartal sahil yolunda meydan geldi. Trafikte bir jeep sürücü ile tartışan hafriyat kamyonu sürücüsü yoluna devam etti. Bu sırada jeep sürücüsü arkadaşlarına da haber vererek hafriyat kamyonunu Kartal yolunda yakaladı. Fakat trafikte yaşanan kovalamaca sonunda dayak yiyeceğini anlayan kamyon şoförü, akıla gelmeyecek bir yönteme başvurdu. Kartal sahilde tek şeritli bir kavşağa giren şoförü, arkadaki araçlar kendisini takip ederken aniden durdu ve dorsesindeki hafriyatı boşalttı.


Caddeyi trafiğe kapatan şoför, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu sırada jeeplerden inen sürücüler, bir süre kamyonun arkasından koşsalar da şoförü yakalayamadılar. O anların bir araç sürücüsü saniye saniye kaydetti.


Burası Türkiye diyoruz ve sadece gülüp geçiyoruz.. :) 

Tartıştığı Sürücüden Kaçmak İçin Yola Hafriyat Döken Kamyoncu

Reklam Vermek İçin TIKLAYIN