DEAŞ Terör Örgütünün El Yapımı Bombaları Doğal Taş Görünümü Verildi
Doğal kayalara benzeyen bomba üretmeye başladırlar

 24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyine yönelik hudutda ki güvenliği arttırarak, koalisyon güçlerine destek vermeye devam ederken,Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) 'dan verilen bilgilere göre DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin oluşturduğu tehdidi bertaraf etmeye devam ediyor.DEAŞ terör örgütünün patlayıcılara "doğal görünüm" verdiği ve görenlerin taş sandığı bombalar yaptığını tespit etti.

Terör örgütü Deaş 'a ait 113 hedef ateş altına alınarak, teröristlerin kullandığı barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçları kullanılamaz hale getirildi.Tam 125 gündür harekat devam ediyor, muhalif unsurlardan oluşan  Özel Görev Kuvvet Gurupları ile havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş ile El Bab'ın kontrol altına alınması  büyük bir başarı ile devam etmektedir. Bu gün içerisinde muhalif guruptan iki kişi yaralanırken, deaş terör örgütünce kulanılan bir uçaksavar mevzisi imha edildi.

Terör örgütü DEAŞ'a ait 113 hedef ateş altına alınarak, teröristlerin kullandığı barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçları kullanılamaz hale getirildi.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları