Deep Web Nedir? Deep Web'e Nasıl Girilir? Deep Web Tehlikeli Midir? Deep WEB'te Neler Vardır?
İnternetin karanlık yüzü Deep WEB nedir? Deep WEB hakkında bir çok bilgi sizlerle...

Deep Web Ne Demek?

Deep web'in açılımı yani Türkçe anlamı "Derin Ağ" demek. Bir nevi buz dağı gibi. Buz dağının görünen kısmı gözümüze büyük gözükse de altta kalan tarafı yani buz dağını ayakta tutan kısım her zaman buz dağından daha büyüktür. 

Deep Web'te aynı şekilde örnekte olduğu gibidir.

Deep Web Nedir?

İnternetin bu karanlık yüzüne Google ve Yahoo gibi arama motorlarıyla erişilemez. Tamamen özel bir ağdır. İçerisinde ise binlerce site vardır. Bunların tamamının ismi "Dark WEB" tir. Yani karanlık ağ.

Yasa dışı veriler bulunmasından tutunda, güvenlik açıklarına kadar tüm karanlık ve pis işler diyebileceğimiz siteler bulunmaktadır. Buradaki sitelerde bulunan bilgiler arama motorlarında çıkmaz. Yani hem onlar çıkmak istemez hemde Google onları çıkarmak istemez.

Bu kadar gizemli olduğu içinde haliyle bir çok internet kullanıcısı Deep WEB'i çok merak etmektedir.

Deep Web'e Nasıl Girilir? Deep Web Tehlikeli Midir?

Deep WEB'e herhangi bir arama motorundan ulaşmak mümkün değildir. Söylenenlere göre bizim kullandığımız internetten çoook daha ileri bir bilgiye sahiplerdir. 

Devlet arşivleri, gizemli bilgiler, suçlular, hackerlar, uyuşturucu kaçakcılığı, silah alım satımı, silah kaçakçılığı, insan tacirleri ve daha bir çok yasaklı suçluların cirit attığı bir ortam burası... 

Tamam internete aşığız merakta ediyoruz. Ama fazla merak zararlıymış yani atalarımız boşa dememiş ""Başına ne gelirse ya meraktan yada meraktan" diye... O yüzden napıyoruz fazla merak etmiyoruz. Tamam merak ediyoruz da en azından içinde neler varmış ne kadar tehlikeliymiş öğrendik. Yani giricez diye uğraşmıyalım derim ben..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları