Instagram'da hesap nasıl dondurulur bilmeyenler için bu yazımızı kaleme aldık, konumuzun devamında bu bilgiye erişebilirsiniz.

Sosyal medyanın en çok ön plana çıkan uygulamalarından birisi de Instagram oldu. Sadece fotoğraf ile paylaşımların yapılabildiği Instagram'ın popülaritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Sadece fotoğraf ile paylaşım yapılmasına rağmen fotoğraf üzerine yazı yazarak da paylaşım yapabilirsiniz. Instagram'in kısa sürede Türkiye'de bir hayli kullanıcısı oldu ve zamanla daha çok kullanıcıya erişeceği aşikar. Facebook'un satın almış olduğu Instagram, çok fazla internet yediği gerekçesiyle de şikayetlere konu olmakta. Ancak bunun için henüz bir çalışma yaptıklarını görmemekteyiz. Instagram hesabınızı çeşitli nedenlerden dolayı bir süreliğine dondurmak isteyebilirsiniz. Instagram'da hesap nasıl dondurulur bilmeyenler için bu yazımızı kaleme aldık, konumuzun devamında bu bilgiye erişebilirsiniz.

İnternet tarayıcısı üzerinden Instagram'a girdiğinizde sağ üstte bir insan profili şeklinde logo bulunmakta. Bu logoya tıklayınız. Bu logoya tıklayınca zaten profilinize giriş yapmış oluyorsunuz. Web üzerinden pek işlem yapılmasa da dondurma işlemi buradan yapılabiliyor. Profili düzenle butonuna tıklamanız gerekiyor daha sonra. Bu bölüme girdiğiniz zaman hesabı geçiçi olarak kapat yazısı üzerine tıklayın.Buraya tıklayınca da bir menüye yönlendirileceksiniz.

Bu menüde, neden profilinizi kapatmak istediğiniz size sorulacaktır.Bu soru bölümünden geçici olarak ara vermek istiyorum şıkkını seçmelisiniz. Bunu seçince geçiçi olarak kapatılmış olacak hesabınız. Geçici olarak kapatılan hesaba giriş yaptığınız zaman aynı Facebook gibi otomatik olarak açılmaktadır. Geçiçi kapatmanın süresi henüz yoktur, kısıtlayıcı bir işlem de bulunmamaktadır. Giriş yapılan hesap direkt olarak açılır ve kaldığı yerden devam eder.

Mobil cihazlarınız üzerinden de dondurma işlemini yapabilirsiniz. Aynı şekilde profili düzenle bölümüne giriş yaptığınızda karşınıza aynı menü çıkacaktır. Bu menü üzerinden ara vermek istiyorum butonunu işaretlerseniz telefonunuzdan da hesabınızı dondurabilirsiniz. Telefonunuzdan tekrar giriş yaptığınızda hesabınız açılacaktır.

Instagram Hesabımı Dondurursam Takipçi ve Fotoğraflarım Silinir Mi ?

En çok sorulan sorulardan birisi de bu. Instagram hesabınızı dondurusanız, fotoğraf veya takipçilerinizde herhangi bir azalma olmaz. Tabii ki takipçileriniz geri çekerse takibi azalma olur. Ancak dondurduğunuz için silinme veya kaybolma gibi bir durum söz konusu olmaz. Dondurduğunuz andaki gibi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları