Mısır Arabası ile Satış Yaparken Ürün Çeşitliliğinizi Arttırın
Bardakta mısır arabası ile satışı yaparken başka bir ürün daha satabilir misiniz? Tek bir seyyar araba satın alarak birden fazla ürün satarak satış oranlarınızı arttırabilirsiniz. Farklı ürünlerin satışını yaparak daha fazla insana hitap edebilirsiniz.

Mısır Arabası ile Satış Yaparken Ürün Çeşitliliğinizi Arttırın

Bardakta mısır arabası ile satışı yaparken başka bir ürün daha satabilir misiniz? Tek bir seyyar araba satın alarak birden fazla ürün satarak satış oranlarınızı arttırabilirsiniz. Farklı ürünlerin satışını yaparak daha fazla insana hitap edebilirsiniz. Siz seyyar arabanız ile sokaklarda dolaşarak veya sabit bir konumda satış yaparken bardakta mısır almak istemeyen insanlar olabilir. Böyle bir durumda yine de satış yapabilmek için farklı bir alternatif sunmalısınız. Seyyar arabanızda tek bir ürün satmak yerine iki veya daha fazla ürün satarak daha fazla müşteri kazanabilirsiniz. Örneğin bardakta mısır satışının yanı sıra çubukta patates, koçan mısır veya hot dog gibi ürünlerin satışını da yapabilirsiniz. Seyyar araba üreticisi olan İnci Metal sizler için tek bir seyyar arabada farklı ürünlerin satışını yapabilme imkânı sunmaktadır.

Bir veya birden fazla ürün satışı yapmak isteyen kişiler için hazırlanmış olan seyyar arabalar özel olarak tasarlanmaktadır. İnci Metal’in üretmiş olduğu Çubukta Patates, Bardakta Mısır ve Koçan Mısır Arabası (Model 245) seyyar arabası ürün satışlarınızı arttırmaya yöneliktir. Bisiklet tekerleklerine sahip olan Model 245 seyyar arabası sokaklarda, caddelerde rahatlıkla gezebilmeniz için tasarlanmıştır. Üç ürün çeşidini bir arada bulundurmasından dolayı birçok insana hitap ederek ürün satışlarınızı arttırabilirsiniz. Bardakta mısır istemeyen insanlara koçan mısır veya çubukta patates ikram edebilirsiniz. Seyyar arabanız içerisinde çubukta patates yapımı sırasında kullanacağınızçubukta patates makinası (dilimleme aparatı ve kızartma kazanı) bulunmaktadır. Bardakta mısır ve koçan mısır için iki ayrı haşlama kazanı bulunmaktadır. Tüm ihtiyacınız olan ekipmanlar seyyar arabanız içerisinde olduğu için üç ayrı ürün aynı anda hazırlanabilir ve servis edilebilir.


Eğer ki çubukta patates ve bardakta mısır arabasının yanında popcorn satışı da yapmak isterseniz İnci Metal’in Çubukta Patates Popcorn Bardakta Mısır Arabası (Model 425) seyyar arabasını tercih edebilirsiniz. Popcorn makinası, mısır haşlama kazanı ve çubukta patates için gerekli tüm malzemeleri bir arada bulunduran seyyar araba ile üç ürünü bir arada bulundurarak satışlarınızı yapabilirsiniz. İsteğiniz üzerine özel olarak hazırlanabilen seyyar arabalarda dilerseniz popcorn makinasında değişim yapabilirsiniz. Üretim hacminize uygun olarak popcorn makinasının kapasitesini seçebilirsiniz. 

Satış yaptığınız ürünlerin çeşitliliği ne kadar fazla olursa satış oranlarınızda o kadar artacağını unutmayın. Ürün çeşitliliğiniz artarken maliyetinizi de sarmaması gerekir. Mısır arabası, popcorn arabası, çubukta patates arabası, pamuk şeker arabası gibi ayrı ayrı seyyar araba almak istemeyen ancak farklı ürünleri satmak isterseniz İnci Metal’in seyyar arabalarını inceleyebilirsiniz. İnci Metal’in standart ölçülerde ürettiği seyyar arabalar size uygun değilse özel istek ve ölçülerde seyyar araba üretimi yaptırabilirsiniz. Ücretsiz kargo ve 5 yıl garanti imkanı ile satın almak isterseniz 0(216) 660 12 13 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları