ebu bekir el bağdadi işid terör örgütünün lideri de Amerikan'ın yetiştirdiği düşünülüyor.

İşid (Irak ve Şam İslam Devleti) her ne kadar İslamı ve Müslümanlığı bu teröristlerin ismi ile aynı cümlede kullanmak istemesem de kendilerine bu isim ile hitap ediyorlar. Halifelik ve halifeler tarih boyunca Müslüman Ülkelere önderlik etmişlerdir, hiç bir zaman teröristlik yapmamışlardır. İslamiyetin ve Müslümanlığın adını karalayan utanç duyduğumuz bu kafirler bizim dinimizi hedef alan İslamiyet ve Müslümanlık karşıtı kişi ve kişilerdir. Akıl almayacak şekilde bunlara inanan insanlarımız da var tabi. Gerçekten hayal gücümü zorluyorum nasıl oluyor da böyle bir şeyin bir parçası olabiliyorlar. 

ebu bekir el bağdadi kendisini halife ilan etmiş Abd'nin , israil'in, Yahudi'nin, Hıristiyan'ın Halifesi olmalı kendisi tıpkı Fetullah Gülen (Fötö terör) örgütünün başı gibi yada Abdullah Öcalan (PKK) terör örgütünün başı gibi en büyük ortak yanları hepsi amerikanın elinde yetişmiş ve eğitilmiş olmaları gibi.

ebu bekir el bağdadi

ebu bekir el bağdadi

Din adamlarında gerçekten Müslümanlığı yaşatan yaşayan insanlar da sebebini anlayamadığınız bir nur görürsünüz. Sizce bunların hangisinin yüzünde var. İnanmayın beyninizi yıkamalarına izin vermeyin, biat etmeyin, Müslümanlığı,Müslümanları ve İslamiyeti karalamalarına izin vermeyin....

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları