Katil Mevlüt Altıntas'ın telefon kayıtları inceleniyor.

Rusya'nın, Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından soruşturma kapsamında,saldırıyı gerçekleştiren Mevlüt Mert Altıntaş'ın kendi üzerine kayıtlı olan telefonun da HTS incelemesinde sıklıkla konuştuğu 8 adet numara tesbit edildi.Bu 8 numaranın "Bylock" kullanıcısı oldukları tespit edildi. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, saldırganın bağlantılarını araştıran Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını derinleştirdi.Saldırganın görüşmede olduğu kişiler ile 15 Temmuz darbe girişiminin OHAL kapsamında KHK'lar ile emniyet teşkilatından ihraç edilen 7 kişi emniyet mensubu olduğu diğer 1 kişinin ise Denizlide esnaf olduğu da bildirildi.

Rus Büyük Elçiye Yapılan Suikast Andrey Karlov  ile ilgili soruşturma ve dataylar her geçen gün daha çok netlik kazanarak açıklamalar devam ediyor. "Bylock" uygulaması (FETÖ) terör örgütünün kendi aralarında iletişimi sağlamak için kullandığı program eylemlerin çıkış noktasının nereden geldiği anlaşılıyor.

Kendi üzerine kayıtlı olan hat dışında akıllı telefonu ile ilgili de gerekli çalışmalar sürmektedir.Mevlüt Mert Altıntaş ve diğer polis arkadaşları komiser, başkomiser ve diğer polis memurları da ihraç. olmuşlardı. Bu 8 kişi gözaltına alındı sorguları devam ediyor.

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları