Leon: Sevginin Gücü orjinal adı ile Leon: The Professional 1994 yılı yapımlı Fransa başyapıtıdır. Leon'un Mathilda'yı kendisi gibi yetiştirmesini ve Sevginin Gücünü izleyerek hissedeceksiniz. Aralarında ki güzel diyalogları kaçırmamalısınız..

Şidddetle Önerilen Başyapıt Leon - Sevginin Gücü

Leon: Sevginin Gücü orjinal adı ile Leon: The Professional 1994 yılı yapımlı Fransa başyapıtıdır. Leon dünyada en çok önerilenler listesinde olup izlenmesi gereken filmler arasında bütün listelerde yer almaktadır.

Leon soğuk kanlı ve adeta ciddi bir katildir. İlk sahnede eroin kaçakçısı Johns'un evini basar bütün adamlarını tek tek profesyonel bir şekilde öldürür. Johns öylesine korkmuştur ki öldürmeye çalışanın bir ordu olduğunu sanır. John's 911'i aradığı sırada boğazına bıçağı dayar. Morisyo ile konuştuktan sonra iyice anladın mı diyerek bırakır.

Mathilda daha 12 yaşında olmasına rağmen balkonda oturmuş sigara içiyordur. Leon'u gören Mathilda sigarasını saklar. Mathilda'nın suratında ki morlukları gören Leon babasına o an kin besler. Babasıda zaten hem üvey babası hemde eroin kaçakçısıdır. Mathilda'nın hayatta en çok sevdiği şey ufak erkek kardeşidir. Çok garip bir ailesi olan Mathilda'nın çok zor ev şartları vardır. 12 yaşında ki Mathilda büyümüş küçülmüşlük sözleriyle ''Hayat her zaman mı bu kadar zor yoksa sadece çocukken mi'' cümlesini kuruyor. Markete giden Mathilda eve döndüğünde uyuşturucu mafyasının ailesinin bütün bireylerinin katliam edilerek öldürüldüğünü görür ve direk Leon'un evine geçer ve sığınır. 

Diğer aile bireylerine katlanamayan Mathilda sadece 4 yaşındaki kardeşinin ölümüne üzülmüştür. Leon'un değişik hobileri vardır çicek beslemek ve yanlız başına sinemaya gitmek gibi. Soğuk kanlı katil Leon ne arkadaşlık ne de babalık duygularından hiç anlamasa da Mathilda'ya babalık ve arkadaşlık yapmak zorunda kalır. 

Leon'un Mathilda'yı kendisi gibi yetiştirmesini ve Sevginin Gücünü izleyerek hissedeceksiniz. Aralarında ki güzel diyalogları kaçırmamalısınız.. 

İyi Seyirler..

Şidddetle Önerilen Başyapıt / Leon - Sevginin Gücü

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları