Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndaki yeni uygulaması görenleri gayet sevindirdi.

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndaki yeni uygulaması görenleri gayet sevindirdi. Eskiden bagajlar ile yolcular yorucu ve sıkıcı bir yolculuk deneyimi yaşıyorlardı. Yani bavullar ile birlikte gezmek, teslim edecek yer bulamamak hali sıkıcı hale gelmişti. Hatta teslim etmek için günlüğü 20 lira civarı isteyen aracılar bile bulunmaktaydı. Ancak THY artık çok güzel bir uygulama ile yolcularına kolaylık sağlayacak. Bu uygulama sayesinde hem daha çok gezi süresi, hemde bavullar ile yorulmadan seyehat imkanınız olacak.

Bu uygulamanın adı ise miniport oldu. Miniport sayesinde yolcular valizlerini THY'nın emin ellerine teslim edebilecek. İçinizi rahat ettirecek bir uygulama da diyebiliriz buna. Hemde ücretsiz bir şekilde yolcuların hizmetine sunuldu. Ne işimize yarayacak ? Diyelim ki saat 19.00 'a bir uçak bileti aldınız. İstanbul'da kalacak yeriniz yok ve saat 14.00'da havalimanına gittiniz. Bu 5 saatlik süre içerisinde bagajınızı THY miniportlarına teslim edebilirsiniz. Bu sayede hem fazlalık yapmamış olurlar hemde rahatça gezip dolaşabilirsiniz. Hatta sabahtan gidip bavul teslimi edip akşama kadar geziye çıkabilirsiniz. Saat 07.00 ile 23.00 arasında bavul teslimi yapmak mümkün. Ancak geceleri bagajlarınızı teslim edemiyorsunuz. Uçuşlarınızdan en az 5 saat önce teslimat yapabilirsiniz. Bu uygulamanın bir güzel tarafı da şu, siz son gün sabah gidip Taksim veya Yarımada'dan teslim işlemi yapıyorsunuz.Teslim ettiğiniz bavulunuz siz uçak saatiniz gelip de gidene kadar havaalanında hazır bekliyor.

Etkinliğe Katılacak Yolcular İçin Mükemmel Bir Sistem

İstanbul'a geziye gelen yolcular ise otellerine giriş yapmadan bavullarını havalimanındaki Miniport ofisine teslim edebilirler.Kendileri gün içinde fuar, toplantı ve kültür gezilerine vs. gidebilirken ya da alışveriş merkezlerini dolaşırken valizleri doğrudan Taksim'e getiriliyor. Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar bölüm terminalindeki metro katında bulunan Miniport ofisinde herhangi bir saat kısıtlama uygulaması vs. bulunmuyor ve günün her saatinde bagaj teslim işlemi yapılabiliyor. Bu sayede gece gelen yolcular için de çok büyük bir kolaylık sağlanmış durumda. Gece elinizde bavullar ile oradan oraya koşuşturmaya son.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları