Gizlenmem Lazım!

Güçlü Görünmem Lazım

Akrep yükselirken dünyaya gelen insanların hayata yaklaşımı güçlü olmak, kendini saklamak, bir başkasını ve ya bir durumu, hatta ve hatta kendisini kontrol etmeye ve görünenin altında bulunan gerçeği bulmaya yöneliktir.

Yükselen akrepler için yaşam oldukça zorludur, güç ve acizlik temalarını deneyimlemek için dış dünyaya kendini dönüştürmek için yaşamı zor geçirir. 

Yaşamındaki insanların, olayların ve krizlerin kişiliğini zorlayacağı sonucunda hayatla, insanlarla, olaylarla ilişki kuruş tarzını değiştireceği içindir.

Yükselen akrep burcu insanları kendilerini güvenli bir zırhlı araç içinde, hatta bir panzerde kendisini saklamak isteyeceğini kavrayabiliriz. 

Bahsettiğim gibi görünenin gerisindeki gerçekleri bulmaya çalışırken, kendisinin gerisindekileri kesinlikle göstermek ve görmek istemez. Ya hep ya hiç, ya siyah ya  beyaz, ya iyi ya da kötü şeklindedir düşüncesi.  

İnsanları kendine bağımlı kılma isteği, ne yapacaklarını söyleme veya bunu gizlice olur hale getirme, yani farklı bir yüz sergilerken yeraltında hareket ederken, böylece hayatı ve başkalarını kontrol etme ve değiştirme gücünü bırakması gerekmektedir. 

Aksi halde asıl gücü olan kendi karanlıkları ile yüzleşmek ve kötü saklamaya çalıştığı  yönlerini görerek bunları elemek veya bunlara hakim olabilmektir asıl gücü. 

Bunu yapmadan önce kendisini çok iyi, dışarıdakileri kötü ayırarak yaşar. Hayata adeta kötülüğü aramak üzere bakar. 

Bu yaklaşımı ona bazı olumsuzlukları bir mıknatıs gibi kendisine çekmesini sağlar. Sonuçta hepimizin iyi ile kötünün karışımından oluştuğumuzu kabullenerek mecburen öğrenir. 

Bir örnekle anlatmam gerekirse; kimseye zarar veremeyeceğini düşünen ve pozitif olmaya çalışan bir yükselen akrep, bir gün saldırıya uğradığında kendisine saldıranı öldürebilecek kadar sinirlendiğini fark edip, bu vahşi yönüyle yüzleştiğinde çok şaşırabilir. 

Bu yüzleşmeden sonra aslında kendisinin de çok yıkıcı kötü olabildiğini görür. Böylece ölümle ve kötülüklerle arkadaş olur ve onlara hakim olmayı öğrenir.  

Ancak bunları yaşadıktan sonra hayatı onurlandırmayı, iyileştirmeyi ve arıtmayı başlatır. Yaşamındaki insanların değişimlerinde hızlandırıcı bir yol oynayarak yer almaya çalışır. Tacize uğramışlara yardım etmeye başlar. Gücünü insanlık için seferber eder.

Akrep yükseleni kaynaşık bir var oluşu simgeler, ve bu yüzde   kendisinin ayrı bir varlık olduğunu kavramakta zorlanabilir. 

Bu zorlanma karşısındakileri kendisi gibi görebileceğinin ve onları kendisine göre değiştirmeye çalışabileceğinin işaretidir. 

Akrep Burcu yükselen olmanın eksi ve artılarıda vardır elbette;

(+)Yeniden hayata döndürensiniz, güçlüsünüz, kendinize hakim olansınız, derinliklisiniz, dönüşümü hızlandırıcınız, en çıplak gerçeği arayan kişisel stil.

(-)Kıskançsınız, hasetsiniz, kindarsınız, kontrolcü ve manipülatifsiniz, tacizkarsınız, zorlayıcısınız, rezil edicisiniz, benden yana değilsen benim düşmanımsın tavırlısınız, güç takıntılısınız, gizli kapaklısınız, karanlık bir kişisel stil.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları