Hayatta kalmak için savaşmak gerek.

Ben Birinciyim

Koç burcu yükselirken dünyaya gelen insanın hayata yaklaşımı spontan şekilde her an ne istediğini keşfedip onun peşinden gidebilmek özelliği, mücadele gücünü, cesaretini ve bağımsızlığı kullanabilmek için, başkalarından destek beklemeden kendi isteklerini yapabilmektir.

Dinamik enerjili ve atılganlığınızın arkasında gerçek bir meydan okuma ve fethetme ihtiyacı yatar. Kavgacılık özelliğiniz o kadar güçlüdür ki, enerjinizi yapıcı bir şekilde yönlendirmezseniz, yani anlamlı ve gerekli mücadelelere girmezseniz, çevrenizdeki insanların düşmanlığını kazanabilirsiniz. Başka insanların çekindiği işlere kolayca gireşebilirsiniz. Cesursunuz. Kendinizi kabul ettirmekten asla vazgeçmezsiniz. Aşırı direkt ve açık sözlüsünüz. Koç yükselene sahip kişiler her işe müthiş bir başlangıç yaparlar ama sonunu getirmekte pek iyi sayılmazlar.

 

Bir proje kendi istediği gibi gelişmediği takdirde yanlışlarını araştırmak yerine yarım bırakıp gidebilirler. Yükselen koç sahibi kişiler yaşamlarını sürdürme kararlarında mücadeleye bağlı olarak gerçekten mücadele gerektiren faktörler bulması çok önemlidir. Aksi takdirde sadece kızmak için kızarsınız, sıkıntıdan harekete geçer, gerginlikler yaratırsınız. Muhakemenizi kullanmadan, içinde bulunduğunuz açmazdan kurtulana kadar, tüm gücünüzle ve inatla mücadele edersiniz. Kazanmak sizin işinizdir.

 

Yükselen koç burcu olmanın eksileri ve  artılarıda vardır elbette;

 

(+)Direkt olmak, mücadeleci olmak, öne atılmak, cesurolmak, korunmaya muhtaç olanlar için savaşan stil.

 

(-)Zorlayıcı olmak, düşünmeden hareket etmek, kabadavranmak, kavgacı olmak, düşüncesiz olmak, hayvani stil (hayvan burç)

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları