2017 Lacivert Abiye Modelleri
2017 lacivert abiye modelleri gösterişli ve abartıya kaçmayan sırt dekolteleri, yırtmaç dekolteleri ile katıldığınız davette tüm gözleri üzerinize toplayacak kadar zarif görünmenizi sağlayacaktır.

            2017 yılının şüphesiz en trend renklerinden biri mavidir. Mavi rengini gece kıyafetlerinde, abiyelerde de sık sık görür olduk ve tabi ki mavinin en asil tonu 'lacivert'. Lacivert rengin abiyeye bu kadar yakışmasının birinci sebebi,pulların, payetlerin bu renge çok yakışması olacaktır. Ayrıca hem altın, hem de gümüş renkli aksesuarlarla tamamlamak da çok rahattır. 2017 lacivert abiye modelleri gösterişli ve abartıya kaçmayan sırt dekolteleri, yırtmaç dekolteleri ile katıldığınız davette tüm gözleri üzerinize toplayacak kadar zarif görünmenizi sağlayacaktır.

            Lacivert, özellikle abiyede 50 yaş üstü kadınların tercih ettiği renk olarak bilinse de 2017 yılında genç kızlarında gözdesi olacaktır. Lacivert Payetli mini bir abiye, straplez, sade, balık kesiminde bir lacivert abiye mezuniyet balolarında genç kızların tercih edeceği abiye modellerinden olacaktır. Modaya uygun, farklı, asil ve zarif olmak isteyen genç kızlar 2017 yılında lacivert abiyeleri tercih edebilirler.

Büyük Beden Lacivert Abiye

Büyük Beden Lacivert Abiye

            Kilolu hanımların en şikayetçi olduğu şey, sürekli siyah giymeleri olacaktır. Siyahın asaleti tartışmasızdır elbette, ancak her özel günde de siyah giymek can sıkıcı olacaktır. Üstelik yaz gelmişken, mutlu günlerde, düğünlerde, neden sürekli yastaymış gibi siyah giyilmeli ki?

            İşte siyaha alternatif asalette ve siyah kadar kiloları saklayacak farklı bir renk ki bu sene son derece moda, lacivert. Danteller ve tüller ile kilolarınızı saklayacak abiye modellerini 2017 yılında sıkça görebilirsiniz. Ayrıca eşlerinizle güzel kombinler de oluşturabilirsiniz, zira siyah giydiğinizde eşinizin de siyah takım elbise giymesinden farklı bir kombin seçeneği yoktur. Artık beyler de siyah takım elbiselerden kurtulabilir. Lacivert dendiğinde aklınıza tek bir renk gelmemeli elbette, lacivertin onlarca farklı tonu var. Geceye yakışan, gece renginde elbiseler ile şık kalmaya devam edin.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları