Addis Agrofood Tarım Makinaları – Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı
Ladin Fuar ve Kongre Organizasyon Hizmetleri A.Ş. 1993 yılında kurulmuş ve yeni pazarlar hedefleyen vizyonuyla faaliyetlerini sürdürmüştür.

Addis Agrofood Tarım Makinaları – Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı

Ladin Fuar ve Kongre Organizasyon Hizmetleri A.Ş. 1993yılında kurulmuş ve yeni pazarlar hedefleyen vizyonuyla faaliyetlerinisürdürmüştür. Günümüze kadar Belarus, Cezayir, Fas, Yemen, G.Afrika, Endonezya,Etiyopya, Pakistan, Yunanistan, Singapur, Suriye, Dubai, Brezilya, Irak,Ukrayna, İran, İtalya, Polonya, Rusya, Kuveyt ve Hindistan’da fuarlardüzenlemiş olan Ladin, uluslararası fuarların Türkiye katılımlarını organizeetmekle birlikte kendi uluslararası fuarlarını da gerçekleştirmektedir.                   

Fuarlarımızla sektörünüzü yurtdışı pazarlarına biraz dahafazla taşıyabilmeyi arzuluyoruz. Yaptığımız organizasyonlarla binlerce firmayaihracat kapısını açmanın ve ihracat ağını genişletmenin büyük gururunuyaşıyoruz.

T.C. Ekonomi Bakanlığının verdiği B sınıfı Yurtdışında FuarDüzenleme Yetki Belgesi sahibi olan Ladin, ihracatçı firmalara yol gösterirkendaima ilerlemeyi kendisine hedef seçmiştir.

Ladin, düzen ve disiplin içinde çalışmak ilkesiyle 2007yılında sadece mevcut programını devat ettirmiş olup, bu yıldan sonra yepyenibir başlangıç ile yeni bir kurumsal kimlik ve yeni bir çehre kazanarak fuarsektöründe öncü atılımlar yapmayı hedeflemektedir.

Afrika Fuarı arasında yer alan Etiyopya’da düzenlenecek 5. Addis Agrofood Tarım Makinaları, Gıda Teknolojileri ve PaketlemeFuarı ile katılımcılar ve ziyaretçiler bir kez daha bir araya geliyor.Yüzölçümü bakımından geniş bir coğrafyaya sahip olan Etiyopya bir tarım şehriolarak anılmaktadır. Düzenlenen tarım fuarları ile tarım, gıda ve paketlemefaaliyetlerini kolaylaştıran teknolojik ekipmanlar ziyaretçileretanıtılmaktadır.

Addis Agrofood gibi Etiyopya fuarları ile ziyaretçileri ve katılımcıları tek bir çatı altındatoplayarak tarım faaliyetlerine hız kazandırmaktadır. Tarımsal üretimikolaylaştıran depolama sistemleri, taşıma sistemleri, süt sağım sistemleri vesilo aksesuarları gibi birçok makinanın tanıtımları yapılmaktadır. Addis Agrofood fuarına katılan firmalaryoğunluklu olarak tahıl depolama siloları, depolama ekipmanları, çiftlik vehayvan ekipmanları, sulama ekipmanları, traktörler, biçerdöver ve tohum ekimmakinaları gibi tarım teknolojileri alanında hizmet veren birçok firma biraraya gelmiştir. Sizlerde 2017 Addis Agrofood fuarında yerinizi almak içinbizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiyopya’nın Ababa kentinde gerçekleşecek olan AddisAgrofood Tarım Makinaları,  GıdaTeknolojileri ve Paketleme Etiyopya Gıda Fuarı katılarak ürünlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Binlerceziyaretçiye ev sahipliği yapan Etiyopya Tarım Makinaları Fuarı, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarında yerinizialmak için Ladin Fuar ve Kongre Organizasyon firması ile web sitesi üzerindeniletişime geçebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları