Aleyna Tilki'nin Dalaman Konserindeki Muhteşem Performansı!
Muğla/Dalaman'da düzenlenen Festival'in ilk gününde 14 Mayıs Anneler Gününde sahneye çıkan Aleyna Tilki hayranları tarafından büyük ilgi gördü..

Aleyna Tilki - Dalaman Konseri

     Dalaman'da düzenlenen festivalin ilk günü olan Anneler Gününde sahneye çıkan Aleyna Tilki, genci yaşlısı 7'den 70'e herkesin ilgi odağı oldu. Özellikle genç kesimin daha çok ilgi gösterdiği Aleyna Tilki, Dalaman'ı adeta coşturdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla sahneye çıkan ve ardından Pop, Arabesk, Rock ve Türkü tarzında şarkılar söyleyerek sevenlerini büyüleyen Aleyna Tilki en son sahneden inerken de Cevapsız Çınlama şarkısını söyledi. 

    Hayranlarından ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'dan hediyeler alan Aleyna, çok mutlu olduğunu belirtti. İki küçük kızın kendisiyle selfie çekinmek için sahneye çıktığını gören şarkıcı, diğerlerine haksızlık olmasın diyerek selfie'yi tüm hayranlarıyla birlikte toplu bir şekilde çekindi.

    Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ile sahnede Anneler Gününü kutlayan Aleyna Tilki, öncelikle kendi annesi için ve daha sonra tüm anneler için bir pasta kesti. 

    Muhammet Şaşmaz'ın konuşma arasında Aleyna Tilki'yi 29 EKim'de Dalaman'da görmekten mutlu olacağını belirtti ve tüm hayranlarınında baskısıyla Aleyna Tilki'nin menajerinden 29 Ekimde tekrar Dalaman'da olma sözü alındı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları