Çorum Mezarlığında 4 Gecedir Ağlayan Kız, Tüm Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!
Çorum Ulu Mezarlık'ta dört gecedir yaşanan esrarengiz olay gizemini koruyor. Kız her gece aynı mezarın başına geliyor ve ağlıyor fakat yanına biri yaklaşınca gözlerden kayboluyor..

Çorum'daki Mezarlıkta Yaşanan Esrarengiz Olay!

Çorum'daki Mezarlıkta Yaşanan Esrarengiz Olay!

     Çorum'un Ulu Mezarlığında, mezarlık bekçisinin ihbarı ve çevre sakinlerinin ihbarlarına göre mezarlığa dört gecedir küçük bir kız çocuğu geliyor ve bir mezarın kenarına geçip ağlıyor. Çevre sakinlerinin ve bekçinin yaklaşması söz konusu olunca kız ortalıktan kayboluyor. Gece geç saatlerde yaşanan bu olay sadece Çorum'u değil tüm Türkiye'nin kanını dondurdu.

     Olaya Çorum valisinin de el atmasıyla sürekli aynı mezarın başında ağlayan kız için o mezarın hemen yanında ki bir ağaca güvenlik kamerası taktırıldı. Küçük kızın sürekli ağladığı mezar ise Abdullah Kızı Fatma Çiftçi'ye ait. 1912 yılında doğup, 1982 yılında vefat etmiş. Fakat polisin araştırmalarına göre küçük kızın bu aileyle hiçbir alakası olmadığı saptandı.

     Kızın korkmuş olacağı göz önünde bulundurularak mezarın başına küçük notlar yazılmış ve bir kağıt kalem bırakılmış fakat kız hiçbir cevap yazmıyor. 

Seda Sayan'da Dün ki Programında Mezarlıktaki Esrarengiz Olayı Araştırdı!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları