Eğer Anahtarı Kapının Arkasında Unutursanız Kapıyı Nasıl Açmalısınız?
Bir çok kişinin başına gelebilecek bir durum olabilecek kapının arkasında anahtar unutma veya kapının anahtarını kaybetme gibi olaylarda izlenilecek yol ve yöntemler birden fazla kapı modellerinde genellikle aynı uygulama ile kapıyı açma işlemi gerçekleştirilmektedir.

Kapıda anahtar unutulursa yapılacak şeyler nelerdir?

Genellikle çelik kapıların yaygın olarak kullanılmasıyla, evlerde güveniği büyük ölçüde sağlamaktadır. Çilingir sektörünün de gelişmesine olanak sağlamıştır. 

Arkasında anahtar unuttuğunuz veyahut herhangi bir sebepten ötürü bıraktığınız çelik kapıları kendi yöntemlerinizle açamayabilirsiniz. Ancak profesyonel bir çilingir hizmetiyle arkasında unuttuğunuz anahtarı çıkarmak mümkündür. 

Öncelikle çelik kapıların prensibine bakacak olursak, örneğin geceleyin yatağınıza yatmadan önce anahtarınızı kapının evin içindeki kısmına yerleştirirseniz dışarıdan gelecek herhangi bir kötü müdahale olursa, yani dışarıdan başka bir anahtar ile kapının açılmasına engel olabilirsiniz.

Çelik kapılar güvenliğin üst düzeyde olması açsından daha gelişmiş seviyeye geldiği için bu özellikle tasarlanmıştır. Bu şekilde dizayn edilen kapıları, arkasında anahtar unuttuğunuzda hiç bir şekilde kapının açılmasına engel olabilirsiniz. 

Profesyonel bir çilingir hizmetini arayarak, değişik maymuncuk malzemelerinden faydalanarak yapılan kapı açma işlemiyle kapınızı belirli bir ücret ödeyerek açtırabilirisiniz. Ancak daha öncede dediğimiz gibi elinizde yedek anahtarınız olsa dahi arkasında anahtar unutulan çelik kapıyı hiçbir malzeme kullanmayarak açmanızın bir imkanı yoktur.. Zorlanmayla ve darbeyle açmaya çalışırsanız kapınızın kilidine zarar vermiş olursunuz ve kilidin yenisini almak zorunda kalabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları