Euro 2016'da, Antoine Griezmann'lı Fransa ve Cristiano Ronaldo'lu Portekiz Finalde!
Almanya'yı yarı finalde 2-0 yenen Fransa ve Galler'i yarı finalde yenen Portekiz, Euro 2016'nın Final maçında karşı karşıya gelecek... Portekiz - Fransa Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Yarı Final Maçı "Almanya 0 - 2 Fransa" sona erdi!

Yarı finalde İtalya'yı penaltılarda 6-5 yenen Almanya ile İzlanda'yı 5-2 skorla yenen Fransa karşı karşıya geldi. Griezmann'nın biri penaltıdan iki golüyle Almanya'yı mağlup eden Fransa Milli Takımı finale yükseldi.

Yarı Final Maçı "Portekiz 2 - 0 Galler"

Yarı final karşılaşmasında 2. bir maç Portekiz ve Galler maçıydı. Belçika'yı 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup eden Galler ile Polonya'yı penaltılarda 6-4 geçen Portekiz karşılaştı. Portekiz Milli Takımı, Ronaldo'nun ve Nani'nin attığı gollerle Galler'i mağlup etmeyi başardı. Finale yükselen takım Portekiz oldu.

EURO 2016 Final, Portekiz - Fransa Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Euro 2016 Final maçı olan Portekiz ve Fransa karşılaşması 10 Temmuz Pazar günü oynanacak. Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak karşılaşma Avrupa Dünya Şampiyona'sının sahibini belirleyecek.  Saint Denis şehrindeki, Satade de France Stadyumu'nda oynanacak final maçı TRT 1 ve Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları