Falco Motosiklet Botları
Günümüzde birçok farklı marka tarafından, çok çeşitli motosiklet botu üretilmektedir. Hepsi kendi özelinde farklılıklara sahiptir. Ancak bazı markalar var ki dünya çapında kalite ve güvenliği ile ün yapmıştır. Bunlardan biri de Falco motosiklet botudur.

Falco Motosiklet Botları

Motosiklet sürücüleri için güvenli sürüş ve konfor çok önemlidir. Bundan dolayı motosiklet sürücülerinin kullanması gereken bazı zorunlu motosiklet aksesuarları bulunmaktadır. Bunlardan biri de motosiklet botlarıdır. Motosiklet botları sürücülerin ayak bölgelerini tehlikelerden koruyan çok önemli bir aksesuardır. Motosiklet botları olası kaza durumlarında sürücülerin ayağını, ayak bileğini ve kaval kemiğini kırılmadan, ezilmeden, sürtünme ve burkulmalardan koruyan çok önemli bir motosiklet aksesuarıdır. Günümüzde birçok farklı marka tarafından, çok çeşitli motosiklet botu üretilmektedir. Hepsi kendi özelinde farklılıklara sahiptir. Ancak bazı markalar var ki dünya çapında kalite ve güvenliği ile ün yapmıştır. Bunlardan biri de Falco motosiklet botudur.

Falco motosiklet botları, Gianni Falco Srl tarafından İtalya’da kurulan bir şirkettir. 20 yılı aşkın süredir motosiklet botu üreten Falco markası, ürünlerindeki yüksek güvenlik özellikleri ve tasarımlarındaki şıklık ile dünya markası haline gelmiştir. Gianni Falco Srl., motosiklet botu üretimindeki ustalığını ve teknik bilgisini ürettiği her modele yansıtmayı kendisine hedef edinmiştir. İlk üretimlerine başladığı zaman İtalya’nın Venedik kentine yakın bir lokasyonda yer alan Falco motosiklet botları, kısa süre içerisinde gelişip, büyüyerek global bir şirket haline gelmiştir. Kendi özel tasarım ve üretim laboratuvarlarına sahip olan Falco, tüm ürünlerini çok çeşitli güvenlik testlerinden geçirmektedir. Motosiklet sürücülerinin kendini güvende ve konforlu hissetmesi temasını kendine amaç edinen marka bu alandaki diğer üreticilerden oldukça ön planda yer almaktadır.

Neden Falco Motosiklet Botu?

Falco motosiklet botları, deneyimli işçilik ve kusursuz tasarımlarıyla, motosiklet botu ve motosiklet ayakkabısı üretiminde teknik beceri ve güvenlik konusunda zirvededir. Toplam kalite odak notası ile dünya genelindeki müşterilerin memnuniyetini, güçlü motosiklet botları yaratarak sağlamak, markanın temel amaçları içerisinde yer almaktadır. Birçok farklı motosiklet botuna göre, tasarım ve güvenlik bakımından çok iyi konumdadır. Falco motosiklet botları, D3O koruma sistemini kullanan tek bot üreticisi olma özelliğine sahiptir. Böylelikle sektör içerisindeki en güvenilir ve estetik botları üreten lider markalardan biri olmaktadır. Falco, kendi sektöründe yer alan birçok markaya oranla dünya geneline ürünlerini ulaştıran lider şirketlerden biridir. Falco motosiklet botlarının, sürücüler tarafından yoğun olarak tercih edilmesinin en önemli faktörlerinden biri de üretilen motosiklet botları ve motosiklet ayakkabılarının oldukça konforlu, şık ve estetik olmasıdır. Falco, İtalyan moda anlayışını ürünlerine ustalıkla yansıtmayı başaran bir firmadır. Ayrıca Falco, üretilen tüm ürünlerin CE belgesine sahip olan ender markalardan biridir. Gündelik veya ekstrem amaçlı ayakkabı ve bot kullanımı fark etmeden Falco markasına ait ürünlerin tüm kullanıcılara en iyi şekilde hitap ettiği göz ardı edilemez bir gerçektir.

Falco Motosiklet Bot Özellikleri

Falco motosiklet botlarının genel özelliklerine bakıldığında hepsinin yüksek derecede güvenlik ve koruma unsuru barındırdığı görülmektedir. Falcon motosiklet botları ayak, ayak bileği ve kaval kemiğini en iyi şekilde koruyacak, güvenlik korumalarına sahiptir. Ergonomik yapısı sayesinde bot ve ayakkabılar, kullanıcıların ayağını her zaman rahat ettirmektedir. Falco motosiklet botlarında kullanılan malzeme yapısı, durma anlarında ayağın yere daha sağlam basmasını ve kaymayı önleyici etkiyi yaratmaktadır. Ayrıca üretilen motosiklet botlarının tasarımı sayesinde, ayağın pedel bölgesine daha rahat yerleştirilerek, fren kontrolünün daha rahat yapılması sağlanmaktadır. Falco markası üretimlerini bazı temel kategorilere ayırmıştır. Falco Racing motosiklet botu, Falco Adventure (touring line) motosiklet botu, Falco Women Line motosiklet botu, Falco All Uses (urban line) motosiklet botu ve Falco Off Road Enduro Line motosiklet botu bu temel kategorilerdendir.

Falco markası tarafından üretilen motosiklet botları hem bayan sürücülere hem de erkek sürücülere göre dizayn edilmektedir. Falco motosiklet botları airtech havalandırma sistemine sahiptir. Bu şekilde ayağın hava alması sağlanmaktadır. Falco markasına ait tüm ürünler güçlü bilek korumasına sahiptir. Uzun bot ürünler, kısa bot ürünlerden farklı olarak kaval kemiği korumasına sahiptir. Falco motosiklet botları üretildiği malzeme yapısı itibariyle hem ısıya hem de soğuğa karşı dayanıklıdır. Falco motosiklet botları ve ayakkabıları ayarlanabilir kapama sistemine sahiptir. Markaya ait botların iç taban yapıları şiddete ve darbeye karşı dayanıklı, ekstra güçlendirilmiş bir yapıdadır. Tüm Falco motosiklet botları ve ayakkabıları D3O koruma sistemine sahiptir. Falco motosiklet botları yüksek tutuşa uygun yapısı ile oldukça güvenlidir.

Falco Motosiklet Bot Fiyatları

Kendi özel tasarım ve üretim merkezlerinde yüksek güvenlikli ve kaliteli motosiklet botu üreten Falco, en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir. Racing bot, adventure bot, all uses bot, off road bot kategorilerinde birçok farklı modelde motosiklet botu üreten firma, kullanıcılarına çok çeşitli bir seçim imkanı sunmaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir yüksek teknolojili ve güvenlikli motosiklet bot üretimine devam eden Falco markası; Falco Extreme Pro 3.1 SMTD bot, Falco Avantour bot, Falco Eso LX bot, Falco Drake bot, Falco Trek bot ve benzeri onlarca motosiklet bot modeline sahiptir. Üretilen motosiklet botlarındaki kalite, güvenlik, tasarım ve model çeşitliliğindeki başarı kadar, Falco motosiklet bot fiyatları uygunluğu ile de ön plana çıkmaktadır. Falco bot fiyatlarındaki çeşitlilik ve esneklik ile her bütçeden motosiklet kullanıcısına hitap etmektedir. Falco motosiklet bot fiyatları 100,00 Euro’dan başlayarak, 499,00 Euro’ya kadar çıkmaktadır. Değişik tasarım ve farklı özelliklere sahip olan Falco bot modellerinden ihtiyacınız olan botu bulmanız çok kolay olacaktır. Ayrıca Falco markasına ait erkek ve bayan motosiklet bot modellerini uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile MotoPlus Motosiklet Aksesuarları Mağazasından satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları