Fatih TERİM'den Türkiye-İspanya Maçına Saatler Kala Sürpriz Karar!

Saat 22:00'da başlayacak Türkiye - İspanya karşılaşmasının tüm ayrıntıları..

Türkiye, Euro 2016 (France)'daki ikinci karşılaşmasında son iki Avrupa şampiyonu olan İspanya Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Türk Milli Takımımız bugün yine tek yürek, tek bilek olacak. Finalleri Fransa'da gerçekleştirilen Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) D Grub'unda yer alan Ay Yıldızlı (Türkiye) takımımız, bugün ikinci karşılaşmasını İspanya ile yapacak. 

Türk Millilerimiz ilk sınavında yani ilk maçında Hırvatistan Milli Takımı'na 1-0 mağlup oldular. Bizlere hem bu yenilgiyi unutturmak, hem de dev arenada koskoca bir takımı yenerek, adından tekrar büyük bir övgü ile söz ettirmek için mücadele edecek. Türk halkından özür dilemek için sahaya inecekler.

Türkiye - İspanya Maç Hangi Kanalda? Saat Kaçta? Ne Zaman?

Saatler tam 22:00 'ı gösterdiğinde Stade de Nice'te başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından ve Lig TV'den naklen canlı yayın olarak yayınlanacak. Tüm türk halkının heyecanla beklediği karşılaşma için herkes ekran başında olacak.

Türkiye - İspanya Maçında Fatih Terim'in Sürpriz Taktiği!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolcularından özellikle orta sahayı kalabalık tutmasını istiyor. İspanyol Boğalarına orta alanda top oynatmazlarsa etkili isimlerin kilitlenerek, kontra ataklarla rakip kalede gol bulma yollarını arayacak.

Türkiye - İspanya Maçının Kadroları (Tam Liste)

Türkiye: FATİH TERİM'in ilk 11'i

Volkan Babacan,

Şener,

 Mehmet Topal,

Hakan Balta,

Caner Erkin,

Oğuzhan,

Selçuk İnan,

Arda Turan

Burak Yılmaz,

Hakan Çalhanoğlu,

Emre Mor, kadroda yer alacak.


İspanya: VICENTE DEL BOSQUE'nin ilk 11'i

De Gea,

Juanfran,

Ramos,

Pique,

Alba,

Busquets,

Iniesta,

Fabregas,

Pedro,

David Silva,

Morata, yer alacak.

Emre MOR ve Burak YILMAZ Kadroda

1. maçta yaptığı hatadan dolayı kadroda Ozan Tufan yer almayaacak. Onun yerine Emre Mor'un ilk 11'de yer alacağı belirtildi. Cenk Tosun'un yerinede ilk 11 'de Burak YILMAZ yer alıyor.

İspanya İlk Maçında Çekleri 1-0 Yendi!

İspanya Milli Takımı, ilk karşılaşmalarını Çek Cumhuriyeti ile yaptı. Pique'nin son dakikalarda attığı golle 1-0 yendiler. Bu maçtanda galip çıkarlarsa bir üst turu garantileyecek olan İspanyollara çok dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle arkadan gelen destekler ile gol yollarını arayan İspanya Takımına çok baskı ve milli şuurla oynamamız gerekiyor.

Türkiye - İspanya Maçının Geniş Özeti

Saat 22:00'da başlayacak olan karşılaşma muhtemelen 23:45 'te son bulacak. Maçın hemen ardından geniş özetini sizlerle paylaşacağız.

Türkiye - İspanya Türkiye İspanya Ay Yıldızlılar EURO 2016 Maç Özeti Türk Milli Takımı
Reklam Vermek İçin TIKLAYIN