Iphone 8 De Yer Alacak Olan Özellikler Nelerdir?
iPhone 8'in çıkış tarihi Apple şirketinin tam 10. yılına denk geliyor bu yüzden bizim ümitlerimizde 10. yıla özel teknoloji firmalarının örnek alması gerekecek şeyler yapmasını bekliyoruz bunu başarabilirse ve teknoloji şirketleri Apple'ın iPhone 8'inde olan bir özelliği geliştirerek kullanır ve bu da Apple'ın telefon teknolojisine damga vurmasını sağlar.

iPhone 8 De Yer Alacak Olan Özellikler Nelerdir?

Görünüm:

 

  • Her sene etrafta yalanı dolanan bir özellik bu sene büyük ihtimalle gerçekleşecek ve Apple iPhone 8'e komple cam gövde özelliğini getirecek diye ümit ediyoruz. Zaten Apple komple cam gövde için patenti iPhone 7 tanıtılmadan 1 gün önce almıştı bu yüzden artık bu özelliği getirmesinin gerektiğini düşünüyoruz.


  • Apple iPhone 7 çıkmadan önce telefonlardaki Home tuşunun sürekli bozulduğunu fark etti ve iPhone 7'de bu butonu fiziksel değil dokunmatik yaptı ancak iPhone 8'de bu özelliği tamamen kaldırıp bazı Android telefonlardaki gibi bir sistem getirebilir.


  • iPhone 8'in 143.59 mm yüksekliğe 70.95 mm genişliğe ve 7.57 mm kalınlığa sahip olacağı söyleniyor.

 Sağlamlık:

 

  • Muhtemelen YouTube'de iPhone 7'nin sağlamlık testlerini görmüşsünüzdür gayet sağlam bir telefon ancak olaya şu yönden de bakabiliriz LG G4 telefonu sağlamdı ancak G5'de bu sağlamlık çok azaldı ve çok fazla su geçiriyordu. Belki Apple da böyle bir şey yapabilir umarız yapmaz.


  • iPhone 8'de home tuşu olmayacağı söylendiği için büyük ihtimalle komple ekran teknolojisi de gelecek fakat şöyle bir kötü yanı var Apple bükülmeye çözüm olarak yaptığı kasayı değiştirip yerine cam kullanacağı için bükülme problemleri artacak bu sebeple sağlamlık düşecek.

Donanım Şarj vb.

 

  • iPhone 7'de bildiğiniz gibi 3.5 mm jak girişi kaldırıldı ve iPhone kullanıcıları bu yüzden cihaz şarjda iken herhangi bir kulaklık vb. kullanamıyordu. iPhone 8'de ise ya kablosuz şarj gelecektir ya da 3.5 mm'lik jak girişi geri getirilecektir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları