İstanbul’da En İyi İngilizce Kursu Arayışında Nelere Dikkat Etmelisiniz?
İngilizce öğreniminin bir ihtiyaç olduğunun farkına varan kişiler için İngilizce kursu seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini sizler için bir araya getirmek istedik.

İstanbul’da En İyi İngilizce Kursu Arayışında Nelere Dikkat Etmelisiniz?

İstanbul’un En iyi İngilizce kursunu nasıl anlarız? Öğretim göreceğiniz kurumun eğitim kalitesinden emin olmanız, gelecek başarılarınız için en büyük etkenlerden biridir. İngilizce öğreniminin bir ihtiyaç olduğunun farkına varan kişiler için İngilizce kursu seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini sizler için bir araya getirmek istedik. Dil kurslarına geçmeden önce İngilizcenin tam olarak öğrenilebilmesi için kendinize bir yıl kadar zaman biçmelisiniz. Dili öğrenmeniz ve telaffuzun oturması belirli bir süreci kapsayacağından dolayı motivasyonunuzu kaybetmeden gayretle çalışmalarınıza devam etmelisiniz. En iyi yabancı dil kursunu bulmak ve eğitim almak için kurumun eğitim olanaklarına ve kapasitesine dikkat etmelisiniz.

İngilizce kursunun size sunduğu eğitim olanakları;

İngilizce kursunda nasıl bir ortamda eğitim alacaksınız. Teknolojik sınıfların getirmiş olduğu kolaylıklardan faydalanmanız eğitim sürecinizi olumlu yönde etkileyecektir. Dil öğrenimi sırasında yeni bilgilerin akılda kalıcı olması ve pekiştirilmesi için görsel öğelerden yararlanmalısınız. Böylelikle aynı anda birden fazla algınız desteklenerek daha hızlı öğrenmeniz sağlanır. Dijital sınıflarda interaktif animasyonel sistem ve akıllı tahta ile eğitim almanız sizi avantajlı kılacaktır. 

Online İngilizce kursu, özellikle hem çalışıp hem de kursa katılan kişiler için son derece avantajlıdır. Online eğitim ile o gün var olan derse bilgisayar, tablet veya akıllı telefon üzerinden uzaktan bağlantı yaparak katılabilirsiniz. Fiilen sınıfta olmasanız bile derse katılım sağlayarak akıllı tahtadan dersleri takip edebilir ve sınıfta konuşulanları duyabilirsiniz.

Aynı zamanda online eğitimlere katılamadığınız zaman da İngilizce kursunun size ek ders ve telafi imkanı sunduğuna dikkat edin. O anki şartlardan ötürü derse katılamayabilirsiniz. Bu gibi durumları göz önüne alarak İngilizce kursunun size bu noktada kolaylık sağlaması ve ek ders seçeneği sunması doğru olacaktır. 

Size eğitim verecek öğretmenlerin kalitesi sizin başarınızı etkileyecek en önemli noktalardan biridir. Türk ve yabancı öğretmenlerden eğitim alabilirsiniz. Yabancı öğretmenlerin işinde ehil olması ve eğitimini bu yönde tamamlamış olmasına dikkat edilmelidir. Ana dili İngilizce olan kişilerden eğitim almak yerine öğretim tekniklerine hakim yabancı öğretmenlerden eğitim almalısınız.

Aldığınız dersler, size verilen ödevler ne kadar kontrol ediliyor? İngilizce kursuna başladığınız zaman düzenli çalışma ve kontrolün önemini daha iyi anlayacaksınız. Eğitmenlerinizin online bir platform üzerinden sizin derslerini kontrol etmesi İngilizce öğreniminizi verimli hale getirecektir. Planlı ve programlı gitmeniz için derslerin takip edilerek kontrol edilmesi size fayda sağlayacaktır.

İngilizce kursunuzda ne kadar aktif olabiliyorsunuz? Aldığınız eğitime ek olarak sınıf arkadaşlarınızla sosyalleşerek faaliyetlerde bulunmanız daha hızlı öğrenmenize katkı sağlarken telaffuz kabiliyetinizi de güçlendirecektir. Speaking class, music class gibi etkinliklerin yapıldığı ortak alanlarda zaman geçirerek öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. 

İngilizce kursunuzda kısacası;

Eğitim alınacak sınıfın teknolojik olanaklarına

Online eğitim fırsatlarına

Ek ders ve telafi dersi imkanına

Yabancı eğitmenlerin kalitesine

Öğretmenlerin ders takibini ve kontrolü sağlamasına

Aktivite derslerinin olmasına dikkat etmelisiniz. 

İngilizce kursunuzdan aldığınız eğitime ek olarak size düşen ise İngilizceyi hayatınızın her alanında aktifleştirmek olacaktır. İngilizce kursunun size vermiş olduğu programa uymazsanız birde verilen ödevleri zamanında yapmazsanız yalnızca kursa gidip gelmiş olursunuz. Ek olarak sosyal yaşantınızda da düzenlemelere gitmeniz gereklidir. Okuduğunuz kitaplar, dinlediğiniz müzikler ve izlediğiniz filmleri İngilizce ağırlıklı seçerek eğitim aldığınız süreci desteklemelisiniz. Öğretici İngilizce hikaye kitapları, müzik ve filmleri rahatlıkla internet üzerinden bulabilir ve dilerseniz bu konuda İngilizce kursunda eğitmenlerinizden de destek alabilirsiniz. Okulda, işte veya arkadaşlarınızla gittiğiniz bir kafede İngilizceyi hayatınızın her alanına alarak İngilizce kursunda öğrendiklerinizi destekleyebilirsiniz. 

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde ingilizce kursu arıyorsanız tercih seçeneğiniz bir hayli fazladır. Seçenekleriniz arasında yukarıda belirtilen kıstasları göz önünde bulundurarak İngilizce kursu seçiminizi yapmalısınız. 

Eğer Kadıköy İngilizce kursu arıyorsanız sizi TEOL’un kadıköy şubesine bekleriz. Burada seviyenize özel oluşturulacak programlar ve en iyi süre, fiyat garantisiyle İngilizce öğrenme garantisi vermekteyiz.

TEOL dil kursu olarak gerek tecrübemiz gerekse öğrencilerimize sunmuş olduğumuz eğitim olanakları ile en iyisi olmayı hedefleyen bir anlayışa sahibiz. En iyi İngilizce kursunu arayışınızda TEOL dil kurslarını tercih ederek sizde yabancı dil öğreniminizi tamamlayabilirsiniz. İngilizce kursu ve diğer eğitim programlarımız hakkında bilgi almak için şubelerimizi ziyaret edebilir dilerseniz 0850 360 83 65 ücretsiz danışma hattımızdan destek alabilirsiniz. 

Kaynak: İstanbul’da En İyi İngilizce Kursu Arayışında Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları