JAM YAZICI "ÖZÜR DİLERİM" ALBÜMÜ MÜZİK PİYASASINDA YERİNİ ALDI

Uzun Süren Çalışmalar Sonucu Nihayet Türkiye 'de Yerini Alan İlk Solo Albümü Müzik Piyasasına 12 Ağustos 2016'da Giriş Yaptı

"Özür Dilerim"

Almanya'da doğup büyüyen, büyük keyif alarak yaptığı stand-up gösterileri ve sahne şovları ile Almanların kalbini büyüleyen ve Avrupa'da çeşitli kurum ve kuruluşlarda defalarca kez ödül almaya hak kazanan Jam Yazıcı, sanat dünyasında ki kariyer basamaklarının  ilkini çıkardığı solo albümle ile müzik dünyasına merhaba dedi.

12 Ağustos Cuma günü Süper Müzik markası ile piyasaya çıkan albümde Gülşah Tütüncü, Murat Güneş, Seçil Akın, Reyhan Gaygusuz gibi isimlerle çalışan Jam Yazıcı, aranjelerde ise Cem İyibardakçı'yı tercih etti.

Albümünün ilk klibini Hakan Ervan ve ekibiyle "Gel Şöyle' isimli şarkıya çeken Jam Yazıcı, Marmaris'te gerçekleştirilen çekimlerde eşi Jamla ile aynı seti paylaştı. 8 dilde şarkı söyleyebilen ve 6 dili anadili seviyesinde konuşabilen Jam Yazıcı müziğin yanı sıra teatral yanı ve karikatür kabiliyeti ile de komple bir sanatçı imajı çiziyor.

Öte yandan Eylül ayı sonunda Hollywood'a giderek Emmy® ödüllü yönetmen-yapımcı Vincent De Paul'un yeni projesinin müziklerini yapacak olan Jam Yazıcı, özellikle bu dönemde yapacağı sürprizlerle Türkiye'de büyük ses getirmeyi planlıyor.

Jam Yazıcı

Jam Yazıcı

İlk Solo Albümü

İlk Solo Albümü

Jam Yazıcı Solo albüm Almanya Türkiye Müzik Özür Dilerim