Keşfedilmemiş Bakım ve Makyaj Blogları
İnternetin en ücra derinliklerinde bile zor rastlayabileceğiniz birbirinden güzel alışveriş, oje, saç, cilt, vücut, tırnak, sağlık, bakım ve makyaj ürünleri, incelemeleri ve tavsiyeleri blogları listemiz..

     Merhabalar herkese, kucak dolu selamlar...

     İnternet'in derin ve kuytu köşelerinde o kadar çok ve o kadar güzel ve halen keşfedilmemiş bloglar var ki hangi birine bakacağımı hangisini inceleyeceğimi bilemedim açıkcası, işin içinden çıkamadım. Bir çoğunun bütün konularını inceledim bir çoğunu hızlı hızlı geçtim. İncelemelerim arasında yer almamış diğer bakım ve makyaj blogları sahiplerinden özür diliyor ve onlara bu listede yer alabilmeleri için bu makaleyi sürekli güncel tutuyorum. Eğer Bakım ve Makyaj Blogları listemizde sizde yer almak istiyorsanız iletisim@parodik.com adresinden bizlere ulaşmayı unutmayınız.


     Bakım ve Makyaj Blogları Listesi"Blogların içerik kaliteleri, güncellikleri, kullanabilirlikleri, ziyaretçi sayıları ve tasarımları göz önüne alınarak hazırlanmış ve rastgele sıralama yapılmıştır. Listenin asıl amacı Parodik.com ziyaretçilerinin siz değerli keşfedilmemiş bloggerlarımızın birbirinden güzel bloglarınızı tanıtmak için hazırlanmıştır. Listedeki hiçbir blog reklam amaçlı eklenmemiştir."


Listeye Sürekli Yeni Bloglar Eklenmektedir ve Güncellenmektedir!

1- Çağla Görmenoğlu

1- Çağla Görmenoğlu

http://caglagrmngl.blogspot.com.tr/

     Çağla Göçmenoğlu'nun blogunda sadece makyaj üzerine yazılar değil cilt bakımı, oje, kombin ve alışveriş üzerine de bir çok makaleye göz atabilir ve birbirinden yeni kozmetik ürünlerinin görselli tanıtımlarını da okuyabilirsiniz.

2- Aslı Çevik Makyaj

2- Aslı Çevik Makyaj

http://aslicevikmakyaj.blogspot.com/

     Aslı Çevik, blogunda elinden geldiği kadar kullandığı kozmetik ürünleri hakkında olumlu veya olumsuz özelliklerini kendi resimleriyle ve yorumlarıyla anlatıyor. Aslı'nın blogunda kozmetik, cilt bakımı, alışveriş, ojeler ve vücut bakımı sayfalarına göz atabilirsiniz.

3- Yeşil Rimel

3- Yeşil Rimel

http://yesilrimel.blogspot.com.tr/

     Yeşil Rimel blogunda bir çok kozmetik, makyaj, cilt bakımı, kişisel bakım, saç bakımı, oje ve tırnak ürünlerinin tanıtımlarını bulabilirsiniz.

4- Mattruska

4- Mattruska

http://mattruska.blogspot.com.tr/

     Merve Eroğlu'nun mattruska isimli blogunda Hayata Dair Yazılar ve kendi kullandığı kozmetik, cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerinin yorumlarını bulabilirsiniz.

5- Gözem'in Blogu

5- Gözem'in Blogu

http://gozems.blogspot.com.tr/

     Gözem'in blogunda bir çok makyaj ürün incelemelerine göz atabilirsiniz ve son zamanlarda düzenledikleri blogger şenlikleriyle ilgili fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

6- Birsenle Hayata Dair Ne Varsa...

6- Birsenle Hayata Dair Ne Varsa...

http://www.birsenle.com/

     Birsen Hanım'ın makyaj ve kişisel bakım ürün incelemeleri blogunda ön plana çıkan diğer bir konuda Bebek ve Anneleriyle ilgili ürünlere değinmesidir.

7- Dilara Peker

7- Dilara Peker

http://www.dilarapeker.com/

     Alışveriş, bakım, güzellik, kişisel ve sağlık ürünlerinin incelemesini yaparak kendi yorumlarıyla yazan Dilara Peker, bir çok konuya değinerek kaliteli bir blog oluşturmuş.

8- Güzel ve Kültürlü

8- Güzel ve Kültürlü

http://www.guzelvekulturlu.com/

     Meraklı, bakımlı, alışveriş tutkunu, bakımlı, makyaj delisi, müzik aşığı, aksesuar hastası, parfüm perisi, bilgiye aşık ve kendi çapında kültürlü bir bayanın blogunda değişik ürünler tanımak, yenilikleri takip etmek, hayatınıza renk ve bilgi katmak mümkün.

9- Makyaj Tavsiyem

9- Makyaj Tavsiyem

http://www.makyajtavsiyem.com/

     Adı üstünde makyaj tavsiyesinde bulunan ve bir çok kozmetik, cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerini tanıtan güzel bir blog.

10- Gülden Tavsiyeler

10- Gülden Tavsiyeler

http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

     Kozmetikle haşır neşir bir gazeteci adayının, bakım ve makyaj blogunda yepyeni ürünlere kendi görselleriyle göz atabilirsiniz.

11- Bir Buket Kozmetik

11- Bir Buket Kozmetik

http://www.birbuketkozmetik.com/

     Bir Buket Kozmetik blogunda yüz ürünleri, göz ürünleri, cilt bakım ürünleri, dudak ürünleri, saç ürünleri, tırnak ürünleri ve vücut ürünleri'nin tanıtımlarını ve incelemerini bulabilirsiniz. Videolar bölümünden de bloggerın videolarını izleyebilirsiniz.

12- İşin Aslı

12- İşin Aslı

http://www.isinasliblog.com/

     Blogger ve Yotuber olan Aslıhan Murat blogunu sadece bakım ve makyaj üzerine yapmamış teknoloji hakkında, seo hakkında, blog tasarımları hakkında, kitap ve film hakkında da bir çok konuyu ele almış.

13- Bakımlıyorum..

13- Bakımlıyorum..

http://bakimliyorum.blogspot.com.tr/

     Cilt bakımı, makyaj, saç bakımı, tırnak bakımı, vücut bakımı ve bakım sırları konusunda kendi yorumlarıyla tavsiyeler veren genel bakım blogu..

14- Buse Çakan

14- Buse Çakan

http://busecakan.blogspot.com.tr/

     Yepyeni ve ön plana çıkan makyaj ve bakım ürünlerinin incelemesini yaparak kendi yorumlarıyla anlatan Buse Çakan, blogunda Cesur ve Güzel dizisindeki Sühan Korludağ'ın Stili (Tuba Büyüküstün) konusunda da muhteşem bir inceleme yapmış.

16- Lerzan Kara'dan..

16- Lerzan Kara'dan..

http://www.lerzankaradan.com

     Lerzan Kara'nın hayatında ki alışveriş, stil, moda ve yaşam namına ne varsa birbirinden güzel paylaşımlarını okumanızı tavsiye ederim. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları