Marmaris Sedir Adası Mevkii Ölümle Sonuçlanan Kaza
Sedir Adası Mevkii girişinde meydana gelen kazada 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti, köprünün demir korkuluklarına çarptı ve kasksız olduğu için genç sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.
İlyas Efehan Elbistan parodik

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi Sedir Adası mevkiilerinde yeni satın aldığı yarış motosikletiyle hız yaptığı öne sürülen 20 yaşındaki İlyas Efehan Elbistan,  köprü korkuluklarına çarparak kask olmasının  da etkisiyle yaşamını olay yerinde  yitirdi.

Marmaris kaza parodik

Bugün saat 13.00 sıralarında Sedir Adası Mevkisi girişindeki köprü de meydana gelen talihsiz kazada yeni aldığı plakasız yarış motosikletiyle Marmaris yönüne gelen İlyas Efehan Elbistan, keskin virajda köprüye ilerlerken, iddialara göre aşırı hız nedeniyle kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan motosiklet, köprünün demir korkuluklarına çarptı ve motosikletten fırlayan ve kask takmadığı belirtilen sürücü Elbistan, sert zemine doğru kafa üstü düştüğü söylendi. Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerin hemen acil haber gönderdi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Elbistan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırılan İlyas Efehan Elbistan'ın cesedi, oradan da otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları