Mısır Arabası ile Satış Yaparak Gelir Elde Etmek İster Misiniz?
Mısır arabası ile sabit bir konumda veya gezerek satış yapmak istemez misiniz? Küçük bir miktar sermaye ayırarak mısır arabası satın alabilir ve hiç beklemeden satışa başlayabilirsiniz. Sokakta, caddede dolaşarak müşterilerinizi arayabilirsiniz. Gezerek satış yapmak istemezseniz mısır arabasını dükkan önüne konumlandırarak sabit bir yerde de satış yapabilirsiniz.

Mısır Arabası ile Satış Yaparak Gelir Elde Etmek İster Misiniz?

Mısır arabası ile sabit bir konumda veya gezerek satış yapmak istemez misiniz? Küçük bir miktar sermaye ayırarak mısır arabası satın alabilir ve hiç beklemeden satışa başlayabilirsiniz. Sokakta, caddede dolaşarak müşterilerinizi arayabilirsiniz. Gezerek satış yapmak istemezseniz mısır arabasını dükkan önüne konumlandırarak sabit bir yerde de satış yapabilirsiniz. Mısır arabasının önünden geçen insanlar mısırın kokusuna dayanamayıp mutlaka sizden mısır almak isteyecektir. Bardakların içerisinde servis edilen taneli mısırlar yolda yürüyerek de rahatlıkla yenilebilir. Bu yüzden yürüyüş yolunda, alışveriş merkezlerinde ve dükkanların önünde mısır arabası ile rahatlıkla satış yapabilirsiniz. Ek iş olarak mısır arabası ile satış yapanlar veya tüm gün mısır satarak para kazanmak mı istiyorsunuz? O zaman imalattan uygun fiyatlarla mısır arabası satışı yapan İnci Metal sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Bardakta mısır arabası

Bardakta mısır arabası ile taneli mısırları haşlayarak müşterilerinize sıcak bir şekilde servis yapabilirsiniz. Bardakta mısır arabasıyla satış yaparken tüm ihtiyaç duyacağınız malzemeler seyyar arabanız içerisinde olacaktır. Standart bardakta mısır arabası içerisinde bir adet haşlama kazanı bulunmaktadır. Mısır haşlama kazanları tüplü veya elektrikli olmaktadır. İsteğiniz mısır haşlama kazanını bardakta mısır arabası üzerine monte ettirebilirsiniz. Bardakta mısır arabasını İnci Metal kendi üretim tesislerinde imal ettiği için özel isteklerinizi bildirebilirsiniz. İmal ettiği ürünlere 5 YIL Garanti veren İnci Metal bardakta mısır arabasında farklı çeşitleri bulunmaktadır.

Bardakta mısır arabası tezgahında rahatlıkla hareket edebilir ve bardakta mısır servisini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bardakta mısır servisi yapabilmek için köpük veya karton bardak, kaşık, baharatlar, ketçap, mayonez ve peçeteye ihtiyacınız olacaktır. İnci Metal bardakta mısır arabası siparişlerinizin yanında sizlere hediye olarak 100 adet mısır kaşığı, 100 adet mısır bardağı, 1 adet karıştırıcı kaşık, 1 adet karıştırma aparatı, 3 adet cam baharatlık göndermektedir.

 

İnci Metal mısır arabası modellerinin ölçüleri 50x70, 50x100, 50x120, 60x120, 65x150 ve 65x180 gibi standart boyutta üretilmektedir. Eğer ki mısır arabasının standart ölçüleri sizin için uygun değilse İnci Metal ile iletişime geçerek mısır arabasının en ve boy oranında değişiklik yaptırabilirsiniz. Mısır arabası modellerini tenteli veya tente olmadan kullanılabilir. Yağmurlu havalarda ve mısırın içerisine toz gelmemesi için mısır arabası genellikle tenteli olarak kullanılmaktadır.

 

Bir seyyar araba satın alarak bardakta mısır satışı yaparken aynı zamanda koçan mısır, pamuk şeker, popcorn, hot dog ve çubukta patates gibi farklı türdeki ürünlerden birini veya birkaçını da satabilirsiniz. Örneğin İnci Metalin Mısır Arabası Model 465 ürününde pamuk şeker ve bardakta mısır arabası bir arada bulunmaktadır. Bardakta mısır arabası fiyatları arabanın özelliklerine göre değişim göstermektedir. İnci Metalin bardakta mısır arabası fiyatları 650 TL ile 1500 TL arasında değişim göstermektedir. Mısır arabasının yanına ek olarak istediğiniz özelliklere göre fiyatlarda değişim olmaktadır. Bardakta mısır arabası hakkında daha detaylı bilgi almak ve satın almak için 0 (216) 660 12 13 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları