Mobil Legends'de Sıralı Oyun Rehberi
Mobil Legends'ta dereceli yani sıralı oyuna girmeniz için seviyenizi 8 lvl'e yükseltmeniz ve en az beş şampiyona sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimleri tamamladıktan sonra sıralı oyun modunda savaşarak derecenizi yükseltmeye başlayabilirsiniz..

Mobile Legends: Bang Bang - Sıralı Oyun Modu

     Sıralı oyun modunda, toplamda 7 rank bulunmaktadır ve her rank içinde ayrı kümeler yani yıldızlar bulunuyor. Maç kazandıkça yıldız kazanır, maçı kaybederseniz yıldınız eksilir. İlk rank yani savaşçı rankı 3 yıldızdan oluşur. Savaşçı 3 rankında başlar ve 3 yıldızı tamamlarsanız Savaşçı 2 rankına yükselirsiniz. Üst üste maç kazanırsanız fazla olarak 1 yıldız daha alabileceğiniz bir sistemde mevcut. Bunun yanı sıra yıldız koruma oranınız da bulunuyor. Yani mesela 5 kere kazanıp bu oranı yükselttiğiniz de altıncı maçınızı kaybederseniz mesela, koruma puanı sistemi devreye giriyor ve yıldız kaybetmiyorsunuz.

Mobile Legends: Bang Bang - Sıralı Mod - Takım Oluşturma

     Kendi takımınızı oluşturarak savaşa katılabilirsiniz. Fakat takımlar dört kişi olamaz. Takım üyeleri de iki yakın ligten olmalıdır. Yani siz mesela Savaşçı rankındaysanız, sizden 3 rank üstte bir arkadaşınız ile aynı takımda olamazsınız.

Mobile Legends: Bang Bang - Sıralı Mod - Dereceli Oyun - Ranklar - Ligler

Savaşçı 3
Savaşçı 2
Savaşçı 1

 

Elit 3
Elit 2
Elit 1

 

Usta 4
Usta 3
Usta 2
Usta 1

 

Büyük Usta 5
Büyük Usta 4
Büyük Usta 3
Büyük Usta 2
Büyük Usta 1

 

Epik 5
Epik 4
Epik 3
Epik 2
Epik 1

 

Efsane 5
Efsane 4
Efsane 3
Efsane 2
Efsane 1

 

Mistik: Sürekli yıldız alarak üst seviye oyuncu sıralamasına girebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları