Musul'da Kıtlık Hat Safaya Ulaştı
Musul açlık,susuzluk ve kıtlık ile ölüyor.

     Musul da yaşanılan kıtlık ailelerin çocuklarına yiyecek hiç bir şey bulamadıkları seviyelere gelmiş durumdadır.  Deaş'ın yoğun tehditleri şehirde hiç bir ticari faaliyetin yapılmasına müsade etmeyişi nedeni ile halkın maddi gücü kalmamış bakkal ve pazarlar kurulamamaktadır. Anneler evlatlarına günlük bir öğün yemek bulamıyor. Kullanılmaz hale gelen artık sebzelerin döküldüğü yerlerden yiyecek bulmaya çalışıyor ve bunlar ile hayatta kalmaya çalışıyorlar.

     Birleşmiş Milletler Irak Yardım Misyonundan (UNAMI) yapılan açıklamada, insani yardım kuruluşlarının, Musul'un batısını kurtarma operasyonlarının başlamasıyla on binlerce sivilin hayatının tehlike altında olduğunu aktardığı belirtildi. 

     Aslına bakarsanız Birleşmiş Milletlerin yardım komisyonları yada kurtarma operasyonları tamamen düzmece bir işleyişe sahip. O bölgelerde yardım adı altın da yapılan çalışmaların aslında oradan almak istedikleri sömürge mantığı ile sömürmek istedikleri şeyleri el altından yapmak için bir kamoflaj olarak gerçeğin üzerini örtmelerinden ibarettir. Her zaman söylediğimi yine tekrar ediyorum; deaş,işid,pkk,pyd akla gelen bütün terör örgütlerini tek bir kefeye koyun, o kefeyi iyi izleyin iyi takip edin kimin kuklası anlayacaksınız. Avrupa, Amerika, İsrail babasının hayrına bu örgütlere yardım yapmaz. Siz zannediyorsunuz ki ortak alanlarınız var ve o yüzden size destek oluyor. Ulan kör herifler sizi bu yola sürükleyen onlar siz onların köpekliğini yapıyorsunuz....

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları