Ortaca'da Takla Atan Araç Haberinde Yaralı Oldukları İdda Edilen Baba ve Oğlu Birlikteyiz
Nevzat Sağdıç ve oğlu Kürşat Sağdıç Bizlerle Olay Anını Paylaşıyor

Baba Nevzat Sağdıç ve Oğlu Kürşat Sağdıç Kaza anını ve sonrası anlatıyor.

Baba Nevzat Sağdıç ve Oğlu Kürşat Sağdıç Kaza anını ve sonrası anlatıyor.

Baba Nevzat Sağdıç anlatıyor;Direksiyon başında ben vardım, oğlu ile Dalaman'dan Muğla istikametine doğru seyrediyorduk. Ortaca sanayisine gidecektik. Yeşil ışığın sönmesine 8 saniye kala ışıklardan geçtim ve Ortaca merkezinden yola çıkan araç şöför tarafının biraz arkasından bize vurdu. çarpmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybedip savrulduk. kullandığım araç takla atarak karşı şeride geçti.Emniyet kemerlerimizin takılı olması sayesinde burnumuz bile kanamadan araçtan çıktık.

Aracın yandan vurması ile oluşan çökme.

Aracın yandan vurması ile oluşan çökme.

Karakolda ifademiz alındıktan 1 gün sonra cuma günü Savcılığa dilekçe verdik. Savcı dilekçelerimi onayladıktan sonra tekrar karakola gittik. Kaza raporlarını almak için polis memuru ile görüşüp dilekçeleri kendisine verdim, Polis memuru dilekçemi okuduktan sonra komiser'ine iletti. Dilekçemin içeriğin de MOBESE kayıtlarının tarafıma verilmesini belirttim.Komiser bey savcı ile görüşüp kayıtları veremeyeceğini söyledi. Ancak Komiser bey üst kata telefon edip MOBESE görüntülerinin CD'ye çekilip dosyaya ekleneceğini söyledi. Uzun süre Komiser ile konu hakkında görüştük, müsade ederseniz biz gidelim diye ayağa kalktık bu dilekçeleri bana geri vermek istedi. Bende Komiser Bey'e ,Savcı Bey'in emri ile dilekçelerin dosyaya koyulmasını ilettim ve dilekçeleri orada bırakarak karakoldan ayrıldık.

Ve Kaza geçiren Nevzat Sağdıç ; bizim yaşadığımız kazayı tamamen yanlış bir şekilde yansıtıp, önce sosyal medya mecralarında paylaşmış sonra ise ana haber bültenlerine kadar yanlış bir şekilde yansımıştır. Biz kırmızı ışık da duran araca vurmadık, ışıklardan geçerken diğer şeritten gelen aracın bize çarpması ile kaza yaptık ve kaza da hiç kimse yaralanmadı diyerek açıklamasını yaptı.Yaralı olmadıklarını hastaneden aldıkları rapor ile kanıtlı bir şekilde bize sundular.

Bu fotoğraflar ile sosyal medya mecralarında paylaşılan haberlerin tamamen olaydan farklı ve yanlış bir şekilde anlatıldığı ortaya çıktı. 20.01.2017 tarihinde akşam haberlerinde de tamamen yanlış bilgiler anlatılarak, kaza geçiren Nevzat Sağdıç ve oğlu Kürşat Sağdıç mağduriyetlerini bu şekilde bizimle paylaştı. Umarız haberci arkadaşlarımız hızlı ve güncel haber yapabilmek adına insanların mağdur olmasına sebep olmazlar.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları