Poyraz Karayel 15. Bölüm Olaylar ve Yaşananlar
Poyraz ve Ayşegül 15. bölümde birbirleri ile sıkıntı yaşadığı dönemdeler. Poyraz Karayel'in Bahri babanın yanına tekrar yerleşeceğine duyan Ayşegül Poyraz'a evlenme teklifi ediyor.

15. Bölüm Olaylar ve Yaşananlar

İlk bölümlerden beri aşkları devam eden Poyraz ve Ayşegül 15. bölümde birbirleri ile sıkıntı yaşadığı dönemdeler. Poyraz Karayel'in Bahri babanın yanına tekrar yerleşeceğine duyan Ayşegül Poyraz'a evlenme teklifi ediyor. Poyraz'da babasıyla olan bir husumetinden dolayı arada kaldığı için Ayşegül'e çok kızıyor. Poyraz kaçan kovalanır hesabı Ayşegül'den kaçtıkça Ayşegül daha da sinir oluyor. Sonunda Poyraz'ın oğlu Sinan, Ayşegül ve Poyraz'ı çin lokantasında buluşturuyor. Çin lokantasında buluştuklarında Ayşegül Poyraz'a Oğuz Atay'ın ilk kitabı Tutunamayanlar'ın ilk baskısını hediye ediyor. İlk baskı ve kendi yazısıyla ''Ben buradayım sevgili okuyucu sen neredesin'' yazan imzalı olan bu kitaba bayılıyor Poyraz.

Çin lokantasında karşılaştıkları Taşkafa ve Zülfikar oyuncu olan Çiğdem hanımla karşılaşırlar olanlar olur. Çiğdem'le sohbet eden Zülfikar'ın sıkıştığını gören Poyraz hemen masaya amirim diye atılır ve o saatten sonra herkes kendini yalancı mesleklerle tanıtmak zorunda kalır.Zülfikar ve Taşkafa cinayet bürodan, Poyraz organize şubeden başkomiser, Seferde belediyeden işçi olarak tanıtılır.

Çin lokantasından çıkarken bu sefer Ayşegül kaçar Poyraz kovalar durumda oluyor. Ama sabah güller,mumlar ve yazılı notlar içinde uyanan Ayşegül Poyraz'ı da piano çalarken görünce çok şaşırır. Poyraz Ayşegül'ü kucaklar ve'' Söylesene canın çok yandı mı, cennetten yeryüzüne düştüğünde canın çok yandı mı'' derken rüyadan uyanır.

Bahri baba Poyraz'ı çağırır ve Ayşegül ile konuşup konuşamadığını sorar. Poyraz'da annesinin yıl dönümünden dolayı konuşamadığını söyler.

Annesinin mezarına giden Ayşegül'ün yanına babasını yollar Poyraz aralarını düzelte bilmesi için bir adım diye ama Bahri baba mezarlığın kapısına kadar gelir ve acıları içeri girmesine izin vermez.

Poyraz Karayel Bahri babayı Ayşegül'ün evine götürür konuşması için. Ayşegül ve Bahri baba konuşurlar ve sonunda birbirlerine ilk defa sarılırlar. Sarılıp ağlaşırlar. Bahri baba Poyraz ve Ayşegül'ün arasına girmeyeceğine söz verir.

Bahri baba hap, eroin, kokain kaçakçısı Zafer'i öldürmeye karar verir. Pusu kurulur fakat arabanın içerisinde Ayşegül ve Zafer'in kızı da vardır. Bakalım 16. bölümde neler olacak.

Poyraz Ayşegül'e rüyasında evi güllerle süslediği sahne

Poyraz Ayşegül'e rüyasında evi güllerle süslediği sahne Poyraz ve Ayşegül

Söylesene canın çok yandı mı, cennetten yeryüzüne düştüğünde canın çok yandı mı?

Söylesene canın çok yandı mı, cennetten yeryüzüne düştüğünde canın çok yandı mı? Ayşegül ve Poyraz

Ayşegül ve Poyraz'ın Çin lokantasında ki sahne

Ayşegül ve Poyraz'ın Çin lokantasında ki sahne çin lokantası

Poyraz Karayel 15. bölüm fragman / Evlenme teklifi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları