Saç Dökülmesine Kesin Çözüm - Sarımsak Ve Zeytinyağının Saçlara Muhteşem Etkisi

Sebebi her ne olursa olsun saç dökülmesini önlemek için kesin çözüm. Zeytinyağı ve sarımsak karışımının saçlara muhteşem etkisi. Saç dökülmesinin tamamen durmasının yanında üstüne ufak ufak yeni çıkan saçların ucunu da görmeye başlayacaksınız

Son 1 senedir stresin etkisiyle diye düşündüğüm saçlarımın dökülme derecesi çok fazla arttı. Bende dökülmeyi engellemek için bir çok yol denedim. Sarımsaklı ve zeytinyağlı şampuanlar, çeşit çeşit sabunlar, bir çok ilaç ve şampuan. Bunları denedikçe saçlarım dahada güçsüzleşti ve dökülme resmen daha fazla arttı. Ama sonra araştırmalarımın da sonucu ile birlikte sarımsağın ve zeytinyağının özüne inerek kendime bir karışım hazırladım.

1 ay geçmeden hazırladığım karışımın etkisini görmeye başladım hemde haftada 1 kez kullanarak. Saç dökülmesinin tamamen durmasının yanında üstüne ufak ufak yeni çıkan saçların ucunu da görmeye başladım. Aslında şuan bu yazıyı yazdığım için kendimi televizyonlardaki ve radyolar da  satış yapmaya çalışan insanlar gibi gördüm. Ama ben bunu paylaşarak ne para kazanacağım ne de başka bir şey.

Şimdi öncelikle şunu bilelim. Sarımsak ve zeytinyağı ilaçlarda kullanılıyorsa demek ki en iyi çözüm yine onlarda ama kendi doğal ilacımızla. Kesinlikle kendi yöntemimdir. Kendime hazırladığım bu karşımla kesin sonuca ulaştığım için sizlerle paylaşıyorum. Sarımsak yada zeytinyağına alerjiniz varsa doktorunuza danışmakta yarar vardır.

Sarımsaklı doğal karışım için malzemeler;

10 tane sarımsak

1 çay bardağı zeytinyağı

Saç bonesi (Karışımı sürdükten sonra saçımızı kapatmak için)

Gerçek ve doğal zeytinyağı sabunu (Karışımdan sonra yıkamak için)

İnce rende yada blender

Karışımın yapılışı;

Öncelikle sarımsaklarımızı soyup ince rendeyle rendeliyoruz yada blendere atıyoruz. Rendeledikten sonra üzerine azar azar zeytinyağı dökerek karıştırıyoruz. Karışım ne çok sıvı nede çok katı olmalı. Krem kıvamına ulaşana kadar zeytinyağı ekliyoruz. İstediğiniz kıvama ulaşınca bir kavanoza koyup dolapta 2 gün bekletiyoruz.

Karışımın uygulanışı;

Karışımı 2 gün sonra dolaptan çıkardığınız zaman zeytinyağlı olduğu için donmuş durumda olacak biraz beklettikten sonra kendine gelecektir. Duşa girip saçlarımızı ilk önce doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyoruz. Daha sonra kavanozdaki karışımdan kaşık yardımıyla alıp saçlarımıza uyguluyoruz. Saçımızın bütün bölgesine masaj yaparak iyice uyguluyoruz. Daha sonra saç bonesini takarak 1 saat diğer ev işlerimizi yaparak yada kitap okuyarak vakit geçiriyoruz. 1 saatin sonunda saçlarımızı doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyoruz. Haftada 1 kez uygulayarak sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Paylaştığım bu karışım ile ben kesin çözüme ulaştım sizde yararını gördüğünüz zaman arkadaşlarınızla bu bağlantıyı paylaşabilirsiniz.

Eğer üşenmeyip bu karışımı kullanırsanız sonuçlarına şaşıracaksınız. Kullanan ve deneyen arkadaşlar lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Karışımın dolapta ki donmuş hali. Karışımınızı kullandıktan sonra tekrar dolaba koyup bitene kadar kullanabilirsiniz.

saç dökülmesi kesin çözüm sarımsak ve zeytinyağı sarımsaklı şampuan saç dökülmelerine karşı