Sosyal paylaşım platformlarında terör destekçileri tutuklanmaya başladı.

 Sosyal paylaşım siteleri üzerinden aleni bir şekilde terörü destekleyen terör örgütü mensubu olduğunu idda eden ve devlet büyüklerine hakaret eden 1.656 kişi tutuklanarak yasal işlemler başlatıldı.Belki geciktirilmiş bir karar olabilir ama sonuçta artık sosyal paylaşım sitelerinde bu kadar çok Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyetine küfürler edip elini kolunu sallayarak gezmeleri kanımıza dokunuyordu. Yoğun şikayetlerin ardından tutuklamalara başlandı ve başlangıç olarak içimizde ki Vatan hainlerinden 1.656 kişi tutuklanarak göz altına alındı.

Bu kapsamda son 6 ayda, söz konusu suçları işlediği tespit edilen 3.710 kişi hakkında adli işlem yapıldı. Bu şüphelilerden 1.656 'sı tutuklanırken,  1.203 'ü adli kontrol şartıyla 767'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 84 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerine devam edildiği belirtildi.

Bunun dışında açık kimlik tespiti 10.000 kişi hakkında yapılan soruşturma Cumhuriyet savcılıkları tarafından yapılıyor.

En fazla görüldükleri sosyal paylaşım siteleri Facebook, twitter, youtobe gibi birçok ulusal ve uluslararası servis sağlayıcısı, kurum ve kuruluşlar ile yürütülen iş birliklerinin de en üst seviyeye taşındığı belirtildi.Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmeye devam edildiğini net bir şekilde görebiliyoruz.

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları