İkinci sezonun sonunda annesinin hayatta kalması için zamanda geriye giden Barry 3 sezonun ilk bölümünde yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile tekrar normal zaman dilimine dönmek zorunda kaldı.

    Son dönemde en çok izlenen dizi listelerinde üst sıralara çıkmayı başaran The Flash dizisi yine aynı şekilde 3. sezon da çok iyi bir giriş yaparak başarılara imza atıyor.  Önerilen dizi olarak parmakla gösterilen yabancı diziler arasında yer almaya devam ediyor. Dizi tavsiye sitelerinde yine aynı şekilde tavsiye üzerine izlenmeleri çoğalıyor. Bizde tabiki aksiyon, bilim kurgu ve fantastik olan bu dizimizi izlemenizi tavsiye ediyoruz.

    Zamanı geri götürme gücü ile 2. sezonun sonunda annesini kurtarmak için zamanı annesinin ölüm zamanına götürerek annesini kurtaran Barry 3. sezon da eski zamanda başlıyor. Her şey çok güzeldir bu zamanda. Annesi hayatta olduğu için babası da hapishanede değildir. İrish ile yeniden tanışır ve he rşey istediği gibi gitmektedir. Fakat Flash olarak zamanda geri gitmesi Barry''nin üzerinde ki olumsuz etkileri aşırı olmaya başlamaktadır. Buna direnmeye çalışsa da iyice hız gücünü kaybetmeye başlıyordu ve kaybederse beyni eski hayatına dair hiç bişey hatırlamayacaktı. Eğer Flash gücünü de kaybederse kesinlikle bi daha gerçek zamana dönmek için yeterli güce ve hafızaya sahip olamayacaktı. İris'le o zamanda yeni tanışan Barry ona ve diğer ekip arkadaşlarına her şeyi anlatır. Ortak karar alırlar ve Flash normal zamana geri döner. Yine bu zamanda süper kahraman olarak yarı insan olan düşmanlarınla ve kötü insanlarla savaşmaya devam edecektir.   




submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları