Ücretsiz 7 Backlink Sorgulama Servisi (Ahrefs Benzeri)
Web sitenizin veya rakip sitenizin backlink analizlerini yapabileceğiniz 7 ücretsiz backlink sorgulama aracı...

     En iyi backlink sorgulama aracı olarak bilinen ahrefs'in bir çok Seo firması tarafından kullanıldığını bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Hatta bazılarımız daha kullanmamıştır bile ve sadece Seo firmasının gönderdiği raporları incelerken denk gelmişizdir. Şimdi sizlere ahrefs'i aratmayacak yani en azından o kadar ayrıntılı rapor vermese de ücretsiz bir şekilde küçük çaplı araştırmalar yapabilmeniz için sizlere bedava backlink analizi yapabileceğiniz 7 backlink sorgulama aracından bahsedeceğim.

1- Backlink Watch

1- Backlink Watch

backlinktest.com

     Siteye girdiğinizde zaten ücretsiz bir seo backlink analiz sorgulama aracı olduğu tahmin edebilirsiniz. Çünkü her yeri rahatsız edici reklamlarla dolu. Fakat yinede iyi kötü bir backlink sorgulamak için kullanılabilir. Güncellik konusunda biraz geri kalmış ve arada bir yavaş çalışıyor söylemedi demeyin.

2- Cognitive Seo

2- Cognitive Seo

explorer.cognitiveseo.com

     Kısıtlanmış bir şekilde sayfa ortalaması, alan adı etkisi ve sosyal medya paylaşımları gibi detayları ücretsiz bir şekilde servis ediyor. Siteye ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra 14 günlük deneme sürecinde web sitenize verilen linkleri görebilirsiniz. Sonrasında aylık paket satın almanız gerekmektedir. Aslında denemeler yapmak için 14 gün süre yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Türkçe dil desteği de mevcut.

3- Moz Research Tools

3- Moz Research Tools

moz.com/researchtools/ose/

     Aslında çok basit bir arayüze sahip backlink analizinizi yapabileceğiniz bir araç arıyorsanız tamda ondan bahsediyordum. Kısıtlı detaylar sunmasına rağmen diğerlerine oranla daha fazla deneme süreci veriyor. 30 gün boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz buda size başlangıç için baya uzun bir süre demek oluyor.

4- Open Link Profiller

4- Open Link Profiller

www.openlinkprofiler.org

     Bir çok yerde de rastlayabileceğiniz ve ücretli backlink analiz araçları kadar da kaliteli ve ayrıntılı bir hizmet veren Open Link Profiller en iyi ücretsiz backlink sorgulama aracı bence de. Linklerin eklenme tarihi, link alınan sitelerin yayın kategorileri, detaylı arama gibi bir çok ince detayı ücretsiz bir şekilde sunuyor fakat üyelik istiyor.

5- Rank Signals

5- Rank Signals

ranksignals.com

     Tatmin edici sonuçlar veren Rank Signals backlink konusunda detaylı liste sunuyor. Pagerank, backlink silinme, nofollow gibi konulara giriyor. Fakat ilk etapta üyelik istiyor ama ücretsiz.

6- Site Explorer Info

6- Site Explorer Info

siteexplorer.info

     Gayet başarılı, hızlı ve etkili sonuçlar istiyorsanız mutlaka denemeniz gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde hizmet veren Site Explorer Info aracı detaylı rapor sunuyor.

7- Small Seo Tools

7- Small Seo Tools

smallseotools.com/backlink-checker

     Daha önce belkide birçoğunuzun özgünlük kontrolü için girdiği Small Seo Tools sitesinin birde ücretsiz fakat İngilizce, backlink sorgulama aracı bulunuyor. Karmaşık arayüze sahip değil gayet basit ve kolay kullanımlı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları