Kral veya Kraliçe Benim

Önemimi Fark Edin!

Aslan yükselirken dünyaya gelen insanların hayata yaklaşımı sıcakkanlılık, yüreklendirici, cömert ve buyurganlıktır. Yükselen aslan kişilerinin yaşamı kendisinin kim olduğunu keşfedeceği, bu sayede yaşamdaki isteklerini saptamayı, isteklerinin peşinden gitmeyi ve kendisinin olduğu gibi sahneleyecek biçimde ortaya koymayı öğreneceği deneyimlerle doludur. 


Bu deneyimler sayesinde kişiliğini geliştirir. Diğer insanlarla işi olmadığında biraz kolay olabilir. Ancak aslan gibi dikkat çekmek isteyen, dışarıdan alkış toplayan ve onay bekleyen, çevresini hayranlarıyla doldurmak isteyen bir  burç için başkalarına fazla aldırmadan kendini ortaya koymak risktir!


Sonunda beğenilmemek, rezil olmak, gururun incinmesi, söz konusudur.  Bu korkuyla kendisini  olduğu gibi göstermeyen aslan bu defa renkli giysileri veya şovlarıyla dikkat çekmeye çalışır. Diyebilirim ki adeta bir kral veya kraliçe havasıyla yaklaşır. Dünyada en önemli kişinin kendisi olduğunu, en önemli işin kendi işi olduğunu  veya en önemli sorunun kendi sorunu olduğunu düşünürler. 


Kişisel konularıyla uğraşırken sanki kendi güneşinden gözü kamaşmış gibi çevresindekileri ve olup biteni göremez hale gelebilir. Diğer insanlara  ancak kendisine hayranlıklarını görmek için bakar. Adeta kendisinin yaşadığını hissetmek için dışarıdan destek bekler hale gelir. 


Yükselen aslanın yapması gereken diğer insanların da en az kendisi kadar önemli olduğunu kavrayıp, içi dışı bir insan haline gelip, kendisini olduğu gibi göstermektir. İçi dışarıya çıkarılmayı bekleyen zengin bir yaratıcılıkla doludur. Ancak bunu yaptığında  burcunun özellikleri olan liderlik, yöneticilik, organizasyon gibi konular sağlıklı bir biçimde görülmeye başlar ve yaşamdan zevk almaya başlar. Aksi takdirde  dışarıdan çok güvenli görünmesine rağmen, içeride güvensiz bir çocuk gibi olabilir.

 

Yükselen burcu aslan olmanın eksi ve artıları da vardır elbette;

(+) Cömertsiniz, lidersiniz, içten ve canlısınız, coşkulusunuz, organize eden bir kişisel stil.

(-) Dramatiksiniz, gururlusunuz, gösterişçisiniz, lükse düşkünsünüz, pohpohlanmaya tav olursunuz, düşüncesizce risk alırsınız, kumar oynarsınız, her şeyi oyun gibi gören çocuk gibisiniz, egosantrik bir stil.

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları