YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Hiç Bir Şeyi Değiştirmezsem Güvende Olurum

Keşke Herşey Olduğu Gibi Kalsa

Boğa burcu yükselirken dünyaya gelen insanın, sağlam ve dayanıklı şeylerin peşinde olacağını, ama tam da bu nedenden ötürü değişikliklerden korkacağını gösterir. Değiştirilmesi en zor burçlardan birisidir boğa burcu, sanki kımıldamamak için ayak diretiyor gibisiniz. Yükselen boğa olanlar uzun süre aynı koşullarda yaşayabilen bir tiptir.

 

Yükselen boğa insanları yeni başlangıçlara pek gönüllü olmadığını söyleyebilirim. Yeni bir şeye başlamak zorunda kaldığınızda da aşina modelleri izleyerek yavaş yavaş kollarınızı sıvayacaksınızdır.  Eğer daha evvel birileri sizi zorlamışsa şiddetli bir öfke gösterebilirsiniz. 

 

Boğa burcu yeryüzünün bereketine inanç geliştirerek kendisinin bu dünyada ekmeğini sağlamasına yarayan özelliklerle doğduğunu ve bu özelliklere sahip çıkarak bunları geliştirmreniz gerektiğini kavramak zorundasınız. En önemli özelliğiniz kendinize yeterliliğinizdir, yaşamda var olan herşeyin keyfini ve zevkini çıkarmayı çok iyi bildiğiniz için kendinize yetersiniz.

Dünyadaki değerleri ve maddiyatla bağlantılı olan herşey paylaşmakla pekişir sizin için. Yani siz yükselen boğalar için ‘benim’ ve ‘bizim’temaları çok önemlidir, bu iki tema hakkında deneyimleriniz oldukça çoktur, bu yüzdendir ki, neyin size ait olduğunu, neyi paylaşabileceğinizi veya isteyebileceğinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmek zorundasınızdır.

 

Yükselen boğa burcu olmanın eksileri ve artılarıda vardır elbette;

(+)Doğalsınız, sakinsiniz, huzurlusunuz, üretkensiniz, değer bilensiniz, istikrarlısınız, duyusal zevkleriniz  gelişiksiniz (tat, koku, müzik vs), birkişisel stil.

(-) Ayak direyen, değişimden kaçan, rahatına düşkün, hep bana diyen, sahiplenici – kıskanç, konfor ve zevk düşkünü kişisel stil.

 

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları