Büyümeyen Ergen

Ben Herşeyi Bilirim

İkizler yükselirken dünyaya gelen insanların hayatı heyecanlı, macerası ve deneyimi bol bir yer olarak algılamışlardır. İkizler burcunun çift yönlü özellikleri sayesinde madalyonun iki yüzü olduğunun farkında ve her iki yönü de yitirmemek adına kararsız tavırlar sergilediği görülür. Yükselen ikizler burcu insanları son derece konuşkan, girgin ve sürekli değişiklik peşinde olan insanlardır.

 

İkizler burcunun varoluş hedefi sağlıklı olarak merakı geliştirmektir. Geliştirmekte olduğu bu hedef uğrunda kullandığı araçları sıralarsak; dinlemek, merak etmek, soru sormak, her şeye tarafsız yaklaşmak, hiçbir şeyi bilmeyen boş akılla yeniden öğrenmek ve gerçekten öğrenmek üzere veri toplamak ve de bu verilere kendi düşüncelerini katmadan tarafsızca aktarmaktır.

 

 

İkizler burcunun bir diğer yanıda yeni başlangıçları gösterir ve bu durum diğer seçenekleri yitirmemek adına yeni bir şeylere başlamakta kararsız kalmalarına veya bu kararsızlıklarla akıntıya kapılıp sürüklenebileceğini, yöneliminizi kaybedebilme olasılığınızın çok olacağını söyleyebilirim.

 

İkizler burcu taklitçi bir burçtur, bu ne demek oluyor derseniz şöyle açıklayayım; ikizler burcu kendi görüşlerini geliştirmekte başarısız olduğu için başkalarının düşüncelerini  taklit ederler, bunları sanki kendi bilgileriymiş gibi aktarırlar. Bir kelebek misalı oradan oraya uçup enerjinizi dağıtmanız olasıdır.

 

 

Yükselen burcu ikizler olmanın eksi ve artılarıda vardır elbette;


(+)Hoş sohbetlisiniz, Neşeli ve canlısınız, hayatın işleyişine karşı sağlıklı bir merak duyarsınız, çok soru sorarsınız, bilgilenirsiniz, bağlantı kurarsınız, çok yönlüsünüz, tarafsız kişisel stil.


(-)Yüzeyselsiniz, sürekli yön değiştirirsiniz, yerinizde duramazsınız, huzursuz ve sabırsızsınız, şüpheciniz, çok bilmişsiniz, havaisiniz, dağınıksınız, taklit edersiniz, kurnazsınız, mantığınızı uyduransınız, uyanık ve sinirsel kişisel stil.

 

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları