YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Ben Gerçekten Özel Birisiyim!

'Ben herkesten farklıyım, sıradan olamam.'

Kova yükselirken dünyaya gelen insanlar, hayata yaklaşımı alışılanların dışında ve kendine özgüdür, bu da hem fiziksel olarak hem de yaklaşım açısından diğer insanlardan farklı görünmenize neden olur. Mevcut düzene  baş kaldırma dürtüsü en gelişmiş olan kişilik yapısıdır yükselen kovalar, sıradışılığınızı ve farklılığınızı dünyaya göstermek isteyen bir insan yapısı sadece sizde mevcuttur. İnatçı ve kararlısınız. İçgörülere sahip ve bu içgörülerin sizde aniden şimşek çakması gibisi gelişmesi beklenmedik davranışlar sergilemenize neden olur. 

Gölge yönünüz ortaya çıktığında bu dünyaya ait hissetmek ve diğer insanlar gibi olmak için boğun eğdiğinizde, tuaf görünmemek için kendinize özgü düşüncelerinizi bastırıp herkes gibi hareket etmeye başladığınızda hiç beklenmedik zamanlarda karşı çıkışlarınız ve öfkeniz ile  ne zaman ne yapacağınız belli olmayabilir, bu zamanlarda mümkün olduğunda çevrenizle iletişim kurmamak sizin için daha hayırlı olacaktır.

Özgürlük arzusu en gelişmiş burç kova burcudur. Temel prensiplerinizden bahsetmek gerekirse, insancıllık ve eşitliktir, dolasıyla ancak herkes özgür ise kendinizde özgürsünüz demektir. Siz yükselen burcu kova olanlar bir yerde bütünüyle duramaz, taahhütte bulunmak konusunda zorlanırsınız. Çabuk sinirlenir ve ani hareketlerle ortalığı dağıtabilirsiniz. Oysa siz kova yükselen insanları, fikir ve proje üretmek üzerine çalışsanız enerjinizi boşa harcamamış olursunuz. Orjinal fikirlere sahipsiniz, olduğunuz gibi net ve nötürsünüz, insanlar sizi olduğunuz gibi kabul etmeli, kabul etmezler ise hayatınızın dışında sınırlardan sizi izlemek zorunda kalırlar. 

Siz yükselen kovalar, çok savunmacı yönünüzle en çok hayvan savunucu olarak görev alır, dünya var oldukça da hayvanları korur, kollar, bakar, tedavi ettirir, önce havyan sevgisi dersiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları