Büyümeyen Süper Anne

Büyümeyen Süper Bebek

Yengeç burcu yükselirken dünyaya gelen insanın hayata yaklaşımı ya kendini korumak, savunmak yada başkalarını korumak, kollamak, beslemek ve onlara bakmak şeklindedir. Duyarlıdır, kırılgandır, dişildir. Aynı gün içerisinde birbirinden çok farklı ruh hallerine girebilen sergileyen bir burçtur.

 

Yükselen yengeç kişilerinden süper anneler yetişir, ve çevreleriyle ilgilenen, bir yandan da hayatın sorumluluğunu üstenelebilecek kişilere doğru ilerler, ve bu insanlarla otorite problemleri yaşarlar. Şöyle izah etmem gerekirse; ben gerekli adımları atmak istemiyorum, sen benim sorumluluğumuda üstlen ve şimdi ne yapacağımı bana söyle veya beni çek sürekle gibidir.

Ancak bir süre sonra bu ona çok katı ve duyarsız gelmeye başlayacaktır ve sorunlar yaşayacaktır. Bu sorunların üstesinden gelmeye çalışırken yükselen yengeç disiplini ve kendi sorumluluğunu üstlenmeyi, kendini beslemeyi, kendine bakmayı öğrenip büyürler, ve olgunlaşırlar. 

Bu süreç esnasında  duygusal ihtiyaçlarınızla barışıp, duygularınızı rahatça ifade etmeyi, ve doyurmayı öğrenirsiniz. Böylece duyarlılığınız sayesinde diğer insanların acılarını anlamaya ve onlara duygusal bağımlılık yaratmayan, besleyen ve büyüten bir olarak yardımcı olmaya başlarsınız.,

 

Gölge yönünüzle yükselen yengeçler çevresindeki insanların duygularını bir sünger gibi emer, herşeyi kişisel alırsınız, alınganlaşırsınız, ruh dünyanız sarsılır. Adeta bir bebeğe dönüşür, kendinize acır, koşulları veya hayatı suçlarsınız, kendinizi yaralanmış hissedersiniz. Sonra saklanma döneminiz başlar, kabuğunuza çekilir ve herkesi uzaklaştırırsınız. Alışkanlıklarınıza gömülür, kurtuluş zemininizin bu düzeni bilinçli olarak farketmenizde saklıdır.

 

 

Yükselen burcu yengeç olmanın eksi ve artılarıda vardır elbette;

 

(+)Şefkatlisiniz, duyarlısınız, sakinleştirensiniz, doğuransınız, besleyensiniz, büyütensiniz, yetiştiren kişisel stil.

 

(-)Büyümeyen anne, büyümeyen bebek, alıngansınız, karprislisiniz, kaygılı ve savunmacı bir kişisel stil.

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepkini Göster! (En fazla 3)

Facebook Yorumları