Astrolojinin İnsanlar Üzerindeki Esas Etkilere Nelerdir?

Astroloji gökyüzündeki hareketlerin incelenmesi, var olan gezezegenlerin ve yıldızların burçlar üzerine verdiği etkilerin, anlamlarının, insanlara anlatılmasıdır! Güneş , Ay, ve sekiz büyük gezegen sayesinde biz insanlara, yeryüzüne verdiği enerjilerin ifade edilmesidir. Astroloji her bir gezegeni inceler, anlamlarını burçlar ile birleştirir, on iki burcun görevleri ve anlamları olduğu gibi, on iki evinde anlamı vardır, bir bütün olarak izah etmek gerekirse, evlerin anlamları, burçların anlamları, gezegenlerin anlamları, açıların anlamları ile doğum haritamız detaylıca incelenir olasılıklar söylenir.

Doğum haritası, elimizde var olan göstergelerle bizlere önümüzdeki zamanlar için olasılıklar söylemimizi sağlar, biz buna öngörü sistemi diyoruz. Astroloji bir bütündür, tek bir burç üzerinden yorum yapmak yeterli değildir. Astroloji gök olaylarını incelememizi sağlar ve bizlerin hayatımızdaki yaşadığımız her şeyin aslında gökyüzünden geçtiğinin farkına varmamızı sağlar!

Astrolojiye asla fal gözüyle bakmamak gerekir, astrolojiyi tanıyın, keşfedin, biz insanların hayatındaki önemini lütfen farketmeye çalışın. Gezegenlerin dilini okumak ayrıca keyiftir. Herkesin bir kez olsun doğum haritası çalışması alması gerekir, astrolojiyle hayatına dokun, yaşantına anlam kat ve farkınlağının güzelliğini sende yaşa!

submit to reddit
Parodik İçerik Paylaşım Platformu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları