BALIK BURCU VE ÖZELLİKLERİ
Balık Burcunun En Net Özellikleri

HUZURU VE RAHATI EN ARAYAN BALIK BURCU

Burcunuzdaki sembolünüze hiç dikkat ettiniz mi? Farklı yöne giden 2 balığı gösteriyor, bu durum çift karakterli olmanızı hemde çift kısmetli olmanızı sağlıyor. Su grubundan olduğunuz içinde en hassas kişilik yapısına sahipsiniz diyebilirim. Çift karakterli olmanız, sizi bir hayli zorluyor, sürekli bir bocalama halindesiniz. Kafanız ve hisleriniz arasında bir denge kuramadığınız  için,huzursuz ve rahatsız duruma düşüyorsunuz. Sizin aynı burcunuzun sembolü gibi yönetici gezegenleriniz de  çift! İlki ve en önemlisi Neptün’dür, hayallerin temsilcisi. İkinci gezegeniniz ise Jüpiter’dir,  bolluk, kısmet, zenginlik, ve neşe temsilcisi. Neptün sayesinde, hassas, yumuşak, nazik, merhametli, fazla iyi niyetli, güzelliklere düşkün olmanızı sağlar. Aynı zamanda rüyaları,bilinmeyen şeyleri, uykuyu, idealleri temsil eder.

Siz balıklar huzuru ve rahatı en çok arayan insanlarsınız, çünkü insanın herşeyden önce içinin rahat etmesi önemldir. Bunları bir türlü bulamamaktasınız, nedeni ise hislerinizle  hareket ediyor olmanızdır. Rahatı ve huzuru zenginlikle elde edeceğinizi sanırsınız, veya güzelliklere sahip olmakla huzur duyacağınızı zannediyorsunuz, bu bahsettiklerim belki rahat ve huzur bakımından size yardımcı olabilirler. Olaylar gözünüzde olduğundan fazla büyük görünerek sizi yıldırır, ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bütün bunlardan uzaklaşırsanız rahat edeceğinizi umarsanız, lakin bunlardan en az etki almak için planlı bir şekilde ve mantığınızla hareket etmelisiniz.

Güzellik sizin hayatında çok büyük bir rol oynar,siz balıklar herşeyin en güzelini sever ve istersiniz. Hayallerinizde de güzelliklerin büyük yeri vardır. Hayatınızda güzellik olmazsa yaşayamazsınız! Sevgiden bahsetmek gerekirse sizler çok hisli insanlarsanız, en güzel olan şey aşktır sizin için! Siz sevgisiz yaşamayı istemezsiniz! Ailenizi, akrabalarınızı, kardeşlerinizi, hayvanları, herkesi seversiniz. Sizin sevgilinizin sizdeki yeri bambaşkadır, en önemli kişi o olur hayatınızda. Siz balıklar, en merhametli insanlarsınız, ister kadın olun ister erkek merhametiniz hep önünüze çıkar. Balık burçlarının erkekleri de kadınları da rahat işleri severler, sıkı disiplinli işler onlar göre değildir, sizler serbest işlerde daha rahat edersiniz, başarınıza başarı katarsınız! Yönetilmek, görev almak sizlere göre değildir, serbest kaldıkça daha güzel ve özel işler ortaya çıkarır herkesin dikkatini çekerek maddi kazanç elde edersiniz! Ve son olarak balık burçlarının kadınları da erkekleri de çok süslü ve güzel olurlar..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları