'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı olan Barkın Bayoğlu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla tanınan Bayoğlu Türkiye'ye motosikleti sevdiren adam olarak bilinen biriydi.

Motosiklet dünyası yasta...  Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Barkın Bayoğlu 15 Temmuz Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Türkiye'de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan ve gençlere motosiklet sevgisini aşılayan bir insan olarak tanınan Bayoğlu kaza sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 


Yayaya çarptı

Edinilen bilgiye göre motosikleti ile seyir halinde olan Bayoğlu 15 Temmuz Köprüsü'nde yayaya çarptı. Köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı. Bayoğlu idiiaya göre yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı. Buğra Erdem olay yerinde yaşamını yitirdi. Bayoğlu ise hastaneye kaldırıldı fakat hastanede hayatını kaybetti. 

Çektiği videolar ve eğlenceli-öğretici üslubuyla sanal aleminin de sevilen bir fenomeni olan Bayoğlu Motosiklet ve Model Araç Uzmanı olarak biliniyor.

Sevenlerini yasa boğdu

Ünlü motosikletçinin ölüm haberi hem motosiklet forumlarında hem de sosyal medyada yas havasına neden oldu.  Bayoğlu için hayranları genelde Türkiye'ye motosikleti sevdiren adam olarak tanımlıyor. İşte Bayoğlu'nun  ölümünden sonra Ekşi Sözlük'te, forumlarda ve  Twitter'da yazılanlar:

----motorun üzerinden inip telefona bakınca ölüm haberini aldığım güzel yürekli insandır. diyecek hiçbir şey yok. hayat tam olarak da bu. biz seni çok sevdik altın elbiseli adam. huzur içinde, kurtardığın yüzlerce gencin hayatını düşünerek uyuyabilirsin.

---düzgün görünmek örnek b ir motorcu olmak umrunda değildi sokak abisiydi bu yüzden çok sevildi.

--allah rahmet eylesin. birkaç sene evvel videolarını izleyerek gaza geldim. honda'nın kursuna gittim, motosiklet ehliyeti aldım. daha sonra maddi durumlardan dolayı motosiklet alamadım ama bu adam sayesinde içimde bir heves oluşmuştu. allah yakınlarına sabır versin.

---türkiye için inanılmaz büyük bir kayıp. daha motorunla gezeceğin vardı be abi ..

--çok üzgünüm. başka diyecek bir şey bulamıyorum, birgün biz de benzer sebepten yanına geleceğiz sanırım. hoşça kal altın elbiseli güzel adam.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları