Bakugan Savaşçıları Geri Geliyor!
2007'lerin başlarından 2012'ye kadar 4 sezonluk çekimiyle macera dolu bir anime dizisi olan Bakugan'ın yeni seri çekimlerine 2 yıl içerisinde başlanacağını belirtildi...

Konferansta açıklama yapıldı..

     8 Kasım'da düzenlenen konferansta, Kanada'lı oyuncak ve medya şirketi olan Spin Master'ın başkanı Ben Gadbois; 2 yıl içerisinde Bakugan için yeni bir seri yapmayı planlıyoruz dediği açıklandı.

     “Ayrıca oyuncak ve TV şovu ortaklarımızla beraber 2018 ve 2019’da Bakugan da dahil olmak üzere birkaç heyecan verici TV şovları üzerinde çalışıyoruz.” demiş. Spin Master konferansta konuyla ilgili başka herhangi bir bilgi vermemiş.

Spin Master daha öncede böyle bir açıklamada bulunmuştu..

     Spin Master 2015’te de Bakugan’ın yeniden yayına girmesini planladıklarını duyurmuş ve bir kapak resmi yayınlamıştı.

     Tüm Bakugan serileri, oyun sırasında kullanılan metal kartlar ve otomatik olarak figürlere dönüşen manyetik oyuncakların imalatçı firmaları Spin Master ve Sega Toys ortaklığıyla yapıldı. Seri Kuzey Amerika’da bestseller oldu ve 2009’daki Toy Fair’in Yıllık Oyuncak Ödülleri’nde onur derecesi aldı.

     Amerika’lı kanal Cartoon Network ilk Bakugan Battle Brawlers serisini 2008 yılının Şubat’ında yayınladı. Ayrıca daha sonra “Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia”, “Bakugan Gundalian Invaders” ve “Bakugan: Mechtanium Surge” isimleriyle 3 yan seri daha yayınlandı. Ayrıca 2013 yılında “Baku Tech! Bakugan Gachi” ismiyle SHINGO tarafından bir manga uyarlaması yapıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları