Bal Dolum Hattı ile Üretim Tesisine Hız Kazandırın
Bal üretim tesisi mi kurmak istiyorsunuz? Var olan üretim tesisinizin üretim hacmini mi genişletmek istiyorsunuz? Üretim sırasında yoğun sıvı grubu içerisinde yer alan ballarınızı istenilen ölçüdeki kaplara doldurmanız ve bu işlemleri seri bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için bal dolum makinası kullanmalısınız.

Bal Dolum Hattı ile Üretim Tesisine Hız Kazandırın

Bal üretim tesisi mi kurmak istiyorsunuz? Var olan üretim tesisinizin üretim hacmini mi genişletmek istiyorsunuz? Üretim sırasında yoğun sıvı grubu içerisinde yer alan ballarınızı istenilen ölçüdeki kaplara doldurmanız ve bu işlemleri seri bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için bal dolum makinası kullanmalısınız. Bal dolum makinaları hijyen koşullarına uygun olarak balları istenilen kaplara doldurmaktadır. Otomatik bal dolum makinası fiyatları da seçtiğiniz makine özelliklere göre değişim göstermektedir. Peki, yalnızca bal dolum makinası ile üretim tesisinizi kurmuş olabilecek misiniz? 

Bal Üretim Tesisi için Gereken Makina Çeşitleri Nelerdir?

Bal üretim tesisinin seri bir şekilde piyasaya ürün sürümü yapabilmesi için tesiste üretim hacmine uygun bir bal dolum hattı kurulmalıdır. Bal dolum hattı içerisinde balın ham halinden sofralara geleceği noktaya kadar birçok işlemden geçer. Hijyen koşullarına uygun olarak tüm bu işlemlerin gerçekleşmesi için tam otomatik bal dolum hattı kurulumu için büyük ve orta işletmelere uygun olarak makine çeşitlerini sunacağız.

Bal Dolum Hattı için Dolum Makinası Önerisi

Öncelikle bal dolum hattınızın üretim kapasitesine uygun olarak sizlere iki farklı bal dolum makinası önerisinde bulunacağız. 

ROD- S1U4D Tam Otomatik 4 Nozullu Bal Dolum Makinası 

Image


İlk olarak 4 nozullu olan ROD- S1U4D kodlu tam otomatik pnömatik sıvı dolum makinasını sunmak istiyoruz. Tam otomatik sıvı dolum makinası ile aynı anda 4 kavanoz balın dolumu yapılır. Saatte ortalama 1000 adet kavanoz dolumu yapabilirsiniz. Ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve bal dolum makinası fiyatını öğrenmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ROD K-300 Tüp Bal Dolum Makinası

Image

Tüp kaplar içerisinde bal dolumu yapacak firmalar içinde tüp bal dolum makinası kullanılmalıdır. Bunun için el beslemeli olarak çalışan tüp dolum makinasını sunabiliriz. Tüp dolum makinasının ayrıca tarih kodlama özelliği de bulunmaktadır. 

Bal Kavanozlarının Kapatılması için Kapak Kapatma Makinası Önerisi

ROK-V4A Tam Otomatik Vidalı Kapak Sıkma ve Kapatma Makinası

Image

Kavanoz kapağı kapatma makinası olarak kullanılan ROK-V1AF kodlu tam otomatik kapatma makinası bal kavanozlarının kapatma işlemini yapabilirsiniz. Tam otomatik olan kapak sıkma makinasına kapaklar otomatik olarak hazneye gelir ve kapatma işlemi gerçekleşir. Bal dolum hattınızda kapakların otomatik gelmesi için vibrasyonlu besleme tepsisi kullanılmalıdır. 

Bal Kavanozu için Şişe Etiketleme Makinası Tavsiyesi

REM-C4 Tam Otomatik Kavanoz Etiketleme Makinası

Kavanoz etiketleme makinası tam otomatik olarak çalışmaktadır. Etiket sensörü bulunan etiketleme makinasında tüm kavanozlarda etiket aynı konumdan yapıştırılır.

Image

Bal Dolum Tesisi Maliyeti Ne Kadardır? 

Bal dolum tesisi projesine başlamadan önce kendi bütçenize uygun bir maliyet analizi çıkarmaktasınız. Kuracağınız tesisin kapsamı maliyetinizi etkilemektedir. Mali işler ve işçi ücretlerini göz ardı ederek dolum hattında kullanacağınız makinalara geçelim. Bal dolum hattında kullandığınız makinaların özellikleri ve üretim kapasitesi maliyetinizi etkilemektedir. Sizlere sunmuş olduğumuz makina modelleriyle ortalama bal dolum hattı fiyatı 100 - 150 bin TL arasında değişiklik gösterebilir. Bunun için öncelikle üretim hacminizi belirleyip daha sonra dolum makinası imalatçısı Renas Makina ile görüşmeniz ve fiyat teklifi almanız daha sağlıklı olacaktır. 

Bal Dolum ve Paketleme Tesisi Nasıl Kurulur?

Üretimden beklentilerinizi belirledikten sonra makinaları temin edeceğiniz firmanız üretim tesisinize gelerek bal dolum hattının kurulumunu gerçekleştirir. Makinalar arasında ürünlerin geçişlerini sağlamak için yürüyen bantların kurulumu gibi tüm detaylar düşünülerek üretime hazır bir şekilde size teslim edilmektedir. Daha sonrasında sizde bal işleme ve paketleme tesisinde rahatlıkla üretime başlayabilirsiniz. 

Bal dolum hattı kurulumu için neler yapılması gerekli? İşletmeniz için en uygun bal dolum makinası nedir? Renas Makina müşteri destek hattımız 0 (216) 470 83 74 telefon numaramızı arayarak aklınızdaki tüm soruları giderebilir ve size uygun olan makinaları imalatçısından uygun fiyatlarıyla temin edebilirsiniz.

Kaynak: Bal Dolum Hattı ile Üretim Tesisine Hız Kazandırın

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları