iPhone'da, Ücretsiz (İnternetsiz) Müzik İndirme ve Dinleme Programı (2018)
Bildiğiniz üzere iPhone'da yani Apple Store'da çevrimdışı müzik dinleyebileceğiniz bir çok program piyasaya sürülüp bir iki ay durmadan kaldırılıyor. Fakat bir çok programcı farklı bir isimle tekrar Apple Store'a ücretsiz müzik dinleyebileceğimiz bir program yüklüyor..

iPhone Ücretsiz Müzik İndirme Programı 2018

     iPhone kullanıcıların birçoğunun sıkıntısı olan çevrimdışı müzik dinleyememe sıkıntısı bizlerin dikkatini çekti. Biliyorsunuz ki, sürekli olarak ücretsiz müzik indirip dinleyebileceğimiz programlar Apple Store, sürekli yükleniyor farklı farklı isimlerle mesela Tubidy, Tubify, Tobidy, iPlay gibi bir çok program belli bir süre Apple Store'da yayınlanmış daha sonra kaldırılmıştı. Hatta belki görmüşsünüzdür arkadaşınızın telefonunda daha önceden yüklü fakat siz bakıyorsunuz programı indirmek için oda ne, ortada yok öyle ücretsiz bir program. 

     Tabi dediğimiz gibi sürekli olarak bu konuyu güncelleyip, iPhone'da ücretsiz yani çevrimdışı müzik indirip dinleyebileceğiniz programın ismini buradan takip etmenizi sağlayacağız..

     İşte bu ay ki yani Ağustos 2018 iPhone Ücretsiz Müzik İndirme Programı MusikON sizlerle...

Apple Store'da "MusikON" Programını Çevrimdışı Müzik Dinlemek İçin İndirelirsiniz...

Apple Store'da "MusikON" Programını Çevrimdışı Müzik Dinlemek İçin İndirelirsiniz... Ücretsiz Müzik İndirme Programı Apple Store'da MusikON!

MusikON'da Nasıl Müzik İndirebilirim?

     İndirmek istediğin müzikleri önce bir Playlist'e eklemelisin. Daha sonra Playlist sayfasındaki "İndir" butonunu aktif etmelisin. Bunu yaptığında şarkıların yanında indiriliyor yazısı çıkacak ve şakı indirilmeye başlayacak. Detaylar için "indiriliyor" butonuna basabilirsiniz. Şarkı indirildiğinde yanında indirildi ikonunun çıktığını göreceksiniz.

     Eğer indirilme başlamadıysa ya da bir sorun olduğunu düşünüyorsanız Wifi'ye bağlan ve uygulamayı kapatıp tekrar aç. Keyifli müzik dinlemeler..

iPhone Ücretsiz Müzik İndirme Programı "MusikON"

 iPhone Ücretsiz Müzik İndirme Programı "MusikON"

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları