Burçlara Göre Moda (Koç Burcu)
Hangi burç ne tür giyinmekten hoşlanır?

Burçların giyim stili nedir?

Koç burcu kadınları, şekil ve karakter için onu uyarlamaya zaman kalmadan şık bir fikri ortaya çıkaran ilk kişilerdir. Genç koç, gezdiği sokakları bir podyum olarak algıladıkları bireysel tarzı sayesinde, genellikle kalabalıktan gelen elbiselerle. 

Venüsü koç olan kadınlar, renk düzeninde veya stil seçiminde aşırı maksimalizmde ifade edilen bu işaretten düşüyor. Bu ateşli unsurların temsilcileri, öncelikle renkli kıyafetler seçerler. Bunların hepsi pembeden koyu-kırmızıya ve kırmızı-kahverengiye kadar kırmızı renklerdir.

Koç burcu soluk renkleri sevmez. Eğer Koç, sıkı bir takım elbise taşımak zorunda kalırsa, bağırarak boyanarak veya olağan dışı çizimlerle tasarlanmış kravat çıkaracaktır.

Koç'un karakteri, serbest kıyafetleri kabul ediyor. Bir işaretin kardinal kalitesi, bir takımın ayrı unsurlardaki dağılımı olmaksızın basit kesim çizgilerini yansıtıyor. Koç kadını uyumlu bir figür gösterme imkânını kaçırmaz. 

Tipik detaylar, askeri forma özgü, kusursuz cephanelikler, serbest koquettes'dir. Erkek Koçlar, boş zamanlarda zevkle kamuflaj, soyulmuş bir yelek ve spor pantolon giyerler. Koç logosu çeşitli başlıklar (şapkalar, spor şapkalar, beyzbol şapkaları, bandanalar). Ağırlık kaldırıcıların, hokey futbolcuların ve futbolcuların spor formları da bu koç burcu erkeğinin en popüler kıyafetleri arasındadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları