Fuhuş Operayonu Bu Sefer Fethiye'de Oldu 4 Kişi Gözaltına Alındı
Babataşı mahallesinde AVM'nin otoparkında bir müşteriyle fuhuş pazarlığı yaparken, yanındaki 3 kadınla birlikte gözaltına alındılar.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla Mehmet A. 39 yaşında ve fuhuş yaptıkları öne sürülen 2'si Kırgızistan, 1'i Özbekistan vatandaşı 3 kadın, polis tarafından gözaltına aldılar. Adliyeye sevk edilen Mehmet A., ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Göz altına alınan kadınların ise işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği belirtildi. 
Fethiye'de daha çok yabancı uyruklu kadınlara, gecelik 150 - 200 lira karşılığı fuhuş yaptırıldığını tespit eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli olan Mehmet A.'yı takibe aldılar.  Daha sonra ki sürede Mehmet A., pazartesi günü saat 21.00 sıralarında, Babataşı Mahallesi'ndeki AVM'nin otoparkında bir müşteriyle fuhuş pazarlığı yaparken, yanındaki yabancı uyruklu 3 kadınla birlikte gözaltına alındı. Takma isimler kullanan kadınların Kırgızistan uyruklu 23 yaşındaki Arturgan E. ile Özbekistan uyruklu 35 yaşındaki Gulsanam Y. ve 28 yaşındaki Xhakıma K. oldukları gerçek isimleri tespit edildi. 

 Gözaltında tutulan yabancı uyruklu kadınların işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği bildirildi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları