Modacılarımız :)
Moda avcıları miribaaa

Bugün yine çok önemliymiş muhteşem bir yayınla karşımıza geldiler moda avcıları (!).

Allah'ım 20'li yaşlar da boya küpüne batmış,dudaklar doldurulmuş,elmacık kemikler yapılmış,çene törpülenmiş,göğüsler ayrı,kaşlar ayrı... Elle tutulacak doğal bi yerleri yok ki! Hani desek konuşmaları;ağızlarını eğe eğe konuşuyorlar,yuvarlaya yuvarlaya,ağzında doldura doldura ; hani duruş desek duramıyorlar yerlerinde her yerleri ayrı oynuyor,sevimli olmak adına yapmacık,sevimsiz çirkin duruşlar.Giymişler iddialı kıyafetleri bir yerlerini göstermek adına.Hepsi aynı ya katılanların. Nurella'nın da dediği gibi hepsi teyze çocukları gibi.. Yani tek bir model...!

Ben 20li yaşlarımı hatırlıyorum da hiç böyle değildik ya. Yaşımız gibi sade,doğal,genç izler taşıyorduk.Abartı bir şeylerimiz yoktu. Çocukluktan gençliğe geçişi galiba çok güzel yaşıyorduk.Gerçi ben biraz fazla doğaldım galiba. Üniversite de iken arkadaşlarım süslenirlerdi,zaten İİBF kantini bilinir,kızları süslüdür,bakımlıdır,zaten kız potansiyeli daha fazladır diğer fakültelere göre ama ben arada işte süslenirdim.Eşortmanlarla, makyajsız çok gittim okula ya :) Ama buna sebep de öğleden sonra olan derslerime bile uykudan uyanamayıp geç kalmamdandı. :) Zaten şu bakımlı,boya küpüne batan kızlara oldum olası hayran olmuşumdur.Çünkü gerçek bir sanatçılar,makyaj yapmıyorlar sanat yaratıyorlar.Kaçta kalkıyorlar ,kaç saat uğraşıyorlar hayret edici bişi?? Güzel iş çıkartanlar da var kendilerini maymun edenler de :)

Ama herzaman olduğu gibi doğallıktan yanayım ben. Kendin gibi olmak varken neden 10 yaş üstü gibi olmak ister ki bir insan? Şahsen ben doğallığı bazen abartan bir insanım. (Benim gibi de olmayın.Hele Birsen sultan gibi bir anneniz var sa bir de onun ondan süslü bir annesi var sa baya sıkıntı yaşıyorsunuz)Ama kimse 20 li yaşlarına geri dönmicek.Oyüzden 20 de 20, 25 te 25, 40 ta 40, 50 de 50 olalım.

Böyle gereksiz,amaçları reyting olan,oraya çıkmış kadınları birbirine düşürüp rencide eden,kendilerini farklı gösteren programları izlemeyelim.Kalksın diyoruz sanki yararlı programlar yapıyorlarmış gibi haftalardır reklam vererek yeni sezona başladıklarının müjdesini veriyorlar.Gündem uzak,gündem önemli değil,değerler unutulmuş,bize katan bir şey olmayan ve üstüne de kendine bir şey alacak parası olmayan,kaç kışı bir botla geçiren insanlarımız varken,yiyecek ekmek parasını düşünen ailelerimiz varken,doğuda çorapla okula giden çoçuklarımız varken aldıkları kaç binlik ayakkabılarla saçma sahte gülücüklerle ekranlarımıza gelen programları merakla,iştahla,şevkle yayına gelmesi bekleniyor.

Yeni sezonumuz hayirlı olsun....

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları