1970'li yıllarından karşınıza çıkacak rüya gibi şarkılarla eşlik ediliyor filmimize. Rüya gibi filme en sevdiğimiz 1970 şarkıları ve şarkıcıları da eşlik edince bizleri büyülüyor adeta.

Emel Sayın'ın rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm o incecik beline sarılarak yürürdüm şarkı sözleriyle başlıyor rüya gibi filmimiz. Rüyalar gerçek olsa şarkısıyla tanıtılıyor oyuncularımız.

Gazinodan çıkan Kemal ve sevgilisi Kemal'in evine gelirler.Kemal'in sevgilisi soruyor ne zaman beni nikahlı karın yapacaksın diye. Kemal umursamadan orasını bana bırak şimdilik böyle iyi demeye getiriyor. O sırada babasından mektup geliyor ve babasının hasta olduğunu öğreniyor. Kemal'e evin kapısını Feride açıyor. Feride Feride Kemal'e aşık olduğu için heyecandan ses bile çıkaramaz. Babasının yanına gelen Kemal babasının hasta olmadığını ama son istekleri olduğunu öğrenir.Babası artık Kemal'in düzenli bir hayata geçip evlenmesini istiyordur. Babası hiç beklemeden hemen seslenir''Feride Feride'' gel kızım. Kemal'e evleneceğin kız bu der ve bizim Feride bayılır.

1970'li yıllarından karşınıza çıkacak rüya gibi şarkılarla eşlik ediliyor filmimize. Rüya gibi filme en sevdiğimiz 1970 şarkıları ve şarkıcıları da eşlik edince bizleri büyülüyor adeta.

Feride ve Kemal evlenir. Kemal'in evine yerleşirler.Kemal'in arkadaşları Feride ile tanışmaya gelirler. Bizim Feride Feride kasaba kızı olduğu için Kemal'in arkadaşları dalga geçip, küçümserler. Bundan sonra ki sahnelerle ve filmimizle sizi baş başa bırakıyoruz.

İşte sizlerle 1971 Yapımlı Rüya Gibi Film Feride

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları