Bilgisayarınızdan Instagram'a Nasıl Fotoğraf Yükleyebileceğinizi Biliyor Muydunuz?
Instagram adresinize bilgisayarınızdan fotoğraf yükleyebileceğinizi ilk öğrendiniz de sanıyorum ki benim kadar mutlu olmuşsunuzdur.
Grmlr Giriş Resmi

Instagram adresinize bilgisayarınızdan fotoğraf yükleyebileceğinizi ilk öğrendiniz de sanıyorum ki benim kadar mutlu olmuşsunuzdur. Sizde biliyorsunuz ki her an yüklemek istediğimiz resim arşivlerimiz telefonumuz da olmuyor. Bilgisayarımız telefonumuzdan daha önce var olduğu için eski telefonlarımızın SD-kart arşivinden sürekli bilgisayarımıza resimler atardık ve şu anda sanıyorum ki benim gibi bir çok kullanıcının bilgisayarda ki resim arşivi binlerce resimden oluşmaktadır. Bizleri düşünerek den yapılmış bir web sürüm programı bulunmaktadır. Sizlere bu programın nasıl kullanılacağını kısa bir anlatımla dile getireceğim.

Bildiğiniz üzere daha önce böyle bir yükleme programı yoktu. Geçen aylarda gündemde olan bu programı ben mesela yeni öğrendim. Instagram'a resim veya video yüklemek için öncelikle bu fazla yer kaplamayan küçük programı indirmeniz gerekiyor.

http://gramblr.com/uploader/#home adesine girerek Gramblr adlı programı indirebilirsiniz.

İndirme işleminizi gerçekleştirirken dikkat etmeniz gereken şey, indirmeyi bilgisayarınızın sürümüne göre yapmanız gerekiyor. Mac OS X ve Windows sürümleri bulunmakta. 2 çeşit sürümden birini seçmelisiniz. Sisteminiz hangisine uygunsa yani sisteminiz hangisiyse onu indirmeniz gerekiyor.

Instagram'a Bilgisayardan Resim Yükleme Programı Gramblr Nedir?

Instagram'a Bilgisayardan Resim Yükleme Programı Gramblr Nedir? Gramblr Kaydolma

Bilgisayarımdan Instagram'a Nasıl Video ve Resim Atarım?

Kullanımı çok kolay olan bu programın yeni sürümü çıkmış durumda. Türkçe olarak indiriliyor. Ama bilemeyenler veya yapamayanlar için kısa bir özetle anlatmak istedim. Programımızı indirdikten sonra zipten çıkarıyoruz. Çift tıklayıp karşımıza çıkan uyarıya çalıştır diyoruz. Daha sonra yukarıda ki resimdeki gibi bir ekran geliyor karşımıza. Burada ki ekranda E-posta, parola ve şifrenizi bir defaya mahsus onaylanması için Gramblr kaydınızı yapmanız gerekiyor.


Buradaki bilgileri, e-postanızı, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğinizde kayıt oluyorsunuz. Direk giriş yap kısmına tıklarsanız da hemen bağlanmış oluyorsunuz. 

Gramblr Programını Nasıl Kullanırım?

Gramblr Programını Nasıl Kullanırım?

Bu adımları geçtikten sonra istediğiniz herhangi bir resminizi veya bilgisayarınızdaki videolarınızı Instagram hesabınız üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Cep telefonunuzdakinin tıpkısının aynısı oluyor yani. Bu programda şöyle bir şey de var. Belirli bir paylaşımınızı ileri bir tarihte paylaşmasını da isteyebilirsiniz.


İyi paylaşımlar, kolay gelsin...

submit to reddit
Bumerang - Yazarkafe

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları